Verzorgd en gestyled de zomer in met de kwaliteitsproducten van BULLDOG

verzorgingsproducten van BULLDOG voor mannen review

Verzorgd en gestyled de zomer in met de kwaliteitsproducten van BULLDOG

Verzorgd en gestyled de zomer in met het brede assortiment scheer- en verzorgingsproducten van BULLDOG.

verzorgingsproducten voor mannen BULLDOG review

Inmiddels kunnen we weer voorzichtig de deur uit om onze baard en huid weer te laten verzorgen. Maar als we één ding hebben geleerd, dan is het wel dat we thuis een kwalitatief goed assortiment aan scheer- en huidverzorgingsproducten voorradig moeten hebben. Speciaal voor mannen, biedt het Britse BULLDOG een serie aan smeersels en oliën, allemaal snel en effectief.

Als man zijnde hechten we in het leven gemiddeld genomen veel waarde aan een aantal pijlers, waaronder duidelijkheid, niet te moeilijk doen, snel handelen en effectief zijn. Dit passen we eigenlijk toe op alles om ons heen, inclusief onze dagelijkse huidverzorging. En zijn de huidverzorgingsproducten die we gebruiken dan ook nog eens voorzien van natuurlijke ingrediënten, dan worden we extra blij.

BULLDOG als “men’s best friend”

Het Britse verzorgingsmerk BULLDOG is zo’n merk dat haar producten bouwt rondom natuurlijke ingrediënten – volledig veganistisch en dierproefvrij – met de focus volledig op de dagelijkse behoeften van de mannelijke huid. Vrij van kleurstoffen en synthetische geurstoffen, bestaat dat natuurlijke pakket aan ingrediënten uit bijvoorbeeld uit aloë, camelina olie en groene thee.

Oh, en de verpakking? Die is gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt. Do good, feel good!

verzorgingsproducten voor mannen BULLDOG review

Assortiment verzorgingsproducten van BULLDOG dekt alles wat de man nodig heeft

De productcollectie van het gerenommeerde merk, dat al 15 jaar actief is binnen de markt voor herenverzorging, bestaat uit een serie producten voor baard en huid. Van dagcrème tot baardbalsem, als je de volledige reeks BULDOG-producten in huis hebt, dan heb je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van baard en huid binnen handbereik.

Lees maar even mee:

Hi handsome: Original Moisturizer
Thumbs up voor deze crème. Het geeft je huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee.

Watch out: Original Face Wash
Deze face wash op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen. Citrus en houtachtige basisnoten zorgen voor een lichte, mannelijke geur. Het romige schuim droogt niet uit en maakt je gezicht schoon, fris en gehydrateerd.

Double Power: 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner
Een combinatie van shampoo en conditioner reinigt en verzorgt je baard. Kleine moeite, groot effect. Breng een kleine hoeveelheid aan, masseer goed in de baard en spoel uit. Gebruik hierna de Original Beard Oil of Original Beard Balm.

You’ve got the power: Original Beard Oil
Deze baardolie maakt jouw snor- en baardharen zacht en soepel. Tot ziens vervelende jeuk, hallo natuurlijke glans. Voor het beste resultaat gebruik je de olie in combinatie met de 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner en de baardbalsem.

Pimp my beard: Original Beard Balm
Deze baardbalsem combineert verzorging en styling. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt. Het resultaat is indrukwekkend!

Welk van de verzorgingsproducten van BULLDOG ga jij vandaag of morgen nog in huis halen?

verzorgingsproducten voor mannen BULLDOG review

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram