TIP: Deze innovatieve verzorgingsgadgets van FOREO zijn perfect voor Vaderdag

foreo gadgets verzorging voor mannen

TIP: Deze innovatieve verzorgingsgadgets van FOREO zijn perfect voor Vaderdag

De innovatieve verzorgingsgadgets van FOREO zijn perfect voor Vaderdag. Ga voor de ISSA 2, LUNA 2 for MEN of LUNA go for MEN.

foreo gadgets verzorging voor mannen

Aankomende zondag 21 juni is het Vaderdag, dus het is de hoogste tijd om iets speciaals voor je pa in huis te halen. Mocht je nog een goede Vaderdagcadeautip nodig hebben, dan hebben wij een hele mooie voor je. Innovatieve gadgets die zijn gericht op de lichamelijke verzorging.

De man die al bijna alles heeft iets geven is een complexe opgave. Toch kun je, als je goed zoekt, nieuwe, onontdekte cadeauopties ontdekken. Wat te denken van FOREO’s verzorgingsgadgets, speciaal ontwikkeld voor mannen?

Elke vader is gek op gadgets

Ja, toch? Mannen zijn gek op elektronica en gadgets, en of het nu om kerst of om de verjaardag gaat, deze categorie producten zien we vaak terug op de verlanglijstjes. Echter, aangezien je vader ongetwijfeld al beschikt over een smartphone, tablet, smartwatch, enzovoort, zijn de gadgets van FOREO perfect als Vaderdagcadeau.

Het Zweedse bedrijf ontwikkelt high-end beauty producten voor een brede doelgroep, waaronder de man. De aanpak is gedurfd; FOREO ontwerpt, gebaseerd op hun eerdere designs, steeds weer volledig nieuwe producten voorzien van de nieuwste technologie.

Het skin-Tech merk heeft de leukste en meest innovatieve gadgets, en wij hebben ze nu voor je op een rij gezet. Zo kun jij je old man een cadeau geven waar hij daadwerkelijk gebruik van zal maken. Super slick, met een cool Zweeds design, kun je de Vaderdagcadeau’s van dit jaar een upgrade geven door te kiezen voor één van FOREO’s LUNA-gezichtsborstels, of de ISSA 2 tandenborstel.

foreo gadgets verzorging voor mannen

FOREO ISSA 2

Als je de favoriete man in je leven met een grote grijns op zijn gezicht wilt zien, kijk dan niet verder dan de innovatieve ISSA 2 tandenborstel. ISSA 2 combineert het gestroomlijnde, waterdichte ontwerp dat hem zo onderscheidt met verbeterde sonische pulsen en gecombineerde opzetborstels. Door duurzaam PBT-polymeer en ultrazachte siliconen samen te voegen tot een opmerkelijke sonische tandenborstel die nu 365 dagen op één lading meegaat, kan ISSA 2 je laten glimlachen zonder een seconde pauze.

Bestel hier voor 169 EUR

foreo issa 2 - gadgets verzorging voor mannen

FOREO LUNA 2 for MEN

Geef de schoonheidsroutine van je vader een upgrade met de LUNA 2 for MEN. De LUNA 2 for MEN gebruikt een verbeterde T-Sonic gezichtsreiniging en anti-aging systeem dat nu twee keer zo krachtig is. Het is verkrijgbaar in een nieuw, geoptimaliseerd ontwerp voor een nog effectievere reiniging, die je huid klaarmaakt voor de gladste scheerbeurt ooit. Deze GQ Award-Winner zal papa’s helpen om smooth te blijven in slechts 2 minuten, twee keer per dag.

Bestel hier voor 169 EUR

foreo luna 2 - gadgets verzorging voor mannen

FOREO LUNA go for MEN

Voor de drukke vaders onder ons, op zoek naar de gladste scheerbeurt en huid waar dan ook in de wereld, is er de LUNA go voor MEN. Het is de perfecte, reisvriendelijke partner voor je drukke lifestyle en een favoriet onder influencers. Met een compacte vormgeving en de T-Sonic-technologie, kun je de huid waar je ook bent en zonder concessies volledig verzorgen.

Bestel hier voor 99 EUR

foreo luna go - gadgets verzorging voor mannen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram