Wereldpremière Porsche Taycan morgen hier live te streamen

nieuwe Porsche Taycan live stream onthulling

Wereldpremière Porsche Taycan morgen hier live te streamen

De wereldpremière van de nieuwe Porsche Taycan kun je hier morgen live streamen. Kijk jij mee op 4 september 3 uur Nederlandse tijd?

nieuwe Porsche Taycan live stream onthulling

Onder het motto ‘Soul, electrified’ beleeft de Taycan, Porsche’s eerste volledig elektrische sportwagen, morgen zijn wereldpremière op drie continenten tegelijkertijd. De onthulling is op 4 september vanaf 15.00 uur live te volgen via newsTV.porsche.com.

De drie locaties waar de Taycan wordt geïntroduceerd staan ​​synoniem voor drie vormen van duurzame energie en bevinden zich in de belangrijkste afzetmarkten van de nieuwe elektrische sportwagen. Niagara Falls – op de grens tussen de Amerikaanse staat New York en de Canadese provincie Ontario – staat voor waterkracht. Een zonnepark in Neuhardenberg bij Berlijn symboliseert zonne-energie. Het windpark op het eiland Pingtan, ongeveer 150 kilometer van de Chinese stad Fuzhou in de provincie Fujian, vertegenwoordigt windenergie.

Het wereldwijde evenement, dat ongeveer een half uur zal duren, wordt vanuit Berlijn aan elkaar gepraat door Porsche-ambassadeur en voormalig Formule 1-coureur Mark Webber. Porsche zendt de livestream in vijf talen (Engels, Mandarijn, Spaans, Frans en Duits) uit op newsTV.porsche, zodat Porsche-fans en geïnteresseerden over de hele wereld getuige kunnen zijn van de spectaculaire onthulling. Beelden van de wereldpremière komen later beschikbaar als video on demand.

nieuwe Porsche Taycan live stream onthulling

Via Porsche NL

Post a Comment

#Volg ons op Instagram