GAMING: “GTA VI komt komend jaar exclusief naar de Playstation 5”

GTA VI playstation 5

GAMING: “GTA VI komt komend jaar exclusief naar de Playstation 5”

Mogelijke PlayStation 5 prijzen en lanceertitels zijn gelekt. De nieuwe console moet in 2020 arriveren, inclusief o.a. Grand Theft Auto VI, ofwel GTA VI.

GTA VI playstation 5

Volgens een bericht van Comic Book moet de aankomende Sony PlayStation 5 gameconsole $ 500 gaan kosten, een kleine € 450. Daarnaast is een serie games bekendgemaakt die bij de lancering verkrijgbaar zal zijn, inclusief een heerlijke GTA VI PS5-exclusive.

De gelekte prijs komt om te beginnen overeen met een anonieme poster op Pastebin die beweert een Europese ontwikkelaar te zijn die werkt aan de nog te verschijnen PS5-lanceringstitel. Wat de specificaties betreft, zegt de leaker dat de PS5 is uitgerust met een ingebouwde harde schijf van 2 TB, ondersteuning biedt voor 8K-upscaling en compatibel is met een nieuw opgewaardeerde PlayStation VR-headset. Hij is tevens backwards compatible en biedt een nieuwe premium-versie van PlayStation Plus. De nieuwe DualShock 5-controller zou (uiteraard) moeten worden uitgebracht met de console en zal vermoedelijk een ingebouwde camera hebben.

Naast het delen van een mogelijk prijsniveau en een releasedatum van 2020, heeft de anonieme gebruiker ook een lijst met mogelijke speltitels onthuld die ook zullen worden vrijgegeven tijdens de lancering van de console.

Deze PlayStation 5 games moeten gelijktijdig met de console debuteren:

  • Gran Turismo 7
  • PUBG free-to-play 4K remaster (exclusief voor PS5)
  • The Last of Us Part II
  • Ghost of Tsushima remaster
  • Battlefield Bad Company 3
  • een Harry Potter-game
  • de nieuwe Vikings Assassin’s Creed
  • GTA VI (die een maand exclusief zal zijn voor de PS5)

De bron gaf ook aan dat er nog een paar PlayStation VR-games en enkele andere PS5-exclusives zullen verschijnen, maar deze zijn niet expliciet genoemd. Stay tuned voor meer info en bevestiging vanuit Sony Interactive Entertainment.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram