TRAILER: In de documentaireserie ‘Street Food’ reizen we langs 9 Aziatische plekken om te eten

street food netflix

TRAILER: In de documentaireserie ‘Street Food’ reizen we langs 9 Aziatische plekken om te eten

In de documentaireserie Street Food van Netflix reizen we langs 9 Aziatische plekken om te eten. Krijg jij al trek van de nieuwe trailer?

Van de makers die ons de bekroonde serie Chef’s Table brachten, brengt Netflix ons eind deze maand een nieuwe, heerlijke docu-serie, genaamd Street Food. Smul jij mee?

Het eerste seizoen van de nieuwe om food draaiende serie van Netflix zal kijkers naar negen verschillende locaties in Azië vervoeren, waaronder India, Indonesië, Japan, Korea, de Filipijnen, Singapore, Taiwan, Thailand en Vietnam. De streetfood die hier vandaan komt is niet alleen enorm populair in lokale, regionale en soms zelfs internationale zin, maar de diverse gerechten worden wereldwijd ook vaak beschouwd als enkele van de beste dishes.

Naast het kijken naar overheerlijke gerechten, toont de serie ook de beroemde verkopers achter de veelgeprezen gerechten, zoals Bangkok’s met een Michelin-ster uitgeruste Jay Fai, de 100-jarige Mbah Lindu in Indonesië en de 85-jarige noedellegende van Singapore, Master Tang.

Bekijk alle smakelijke gerechten in de trailer hierboven en check de food-documentaire vanaf 26 april bij de streamingdienst. Hieronder vind je de diverse onderwerpen trouwens.

Street Food: Asia

Bangkok, Thailand

Jay Fai (crab omelet, tom yum soup, drunken noodles)
Khun Suthep (hand-pulled BBQ pork noodles)
Jek Pui (curries)

Osaka, Japan

Toyo (tuna cooked with a blowtorch)
Mr. Kita (takoyaki)
Goshi (okonomiyaki)

Delhi, India

Dalchand Kashyap (chaat)
Mohamed Rehan (nihari)
Karim’s (seekh kebabs)
Dharmender Makkan (chole bhature)

Yogyakarta, Indonesië

Mbah Satinem (jajan pasar)
Leonarda Tjahjono (jajan pasar)
Mbah Lindu (gudeg)
Yasir Ferry Ismatrada (mie lethek)

Chiayi, Taiwan

Grace Chia Hui Lin (fish head soup)
Uncle Goat (goat stew)
Li-Hua and Liu-Zhu (chicken rice)
Tsui-Eh (tofu pudding)

Seoul, Zuid-Korea

Cho Yonsoon (knife-cut noodles)
Gunsook Jung (soy-marinated crab)
Gumsoon Park and Sangmi Chu (mung bean pancakes)
Jo Jungja (rice fried in a waffle maker)

Ho Chi Minh Stad, Vietnam

Truoc (snails)
Anh Manh (pho)
This episode will also focus on banh mi and com tam vendors

Singapore

Aisha Hashim (putu piring)
Master Tang (wanton noodles)
KEK Seafood (chili crab)
Niven Long (chicken rice)

Cebu, de Filipijnen

Florencio “Entoy” Escabas (reef eel stew)
Leslie Enjambre (lechon cebu)
Ian Secong (tuslob-buwa)
Rubilyn Diko Manayon (lumpia)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram