Herenkapsels 2019: Met deze kapsels doe je het deze zomer goed

Herenkapsels 2019: Met deze kapsels doe je het deze zomer goed

De herenkapsels 2019 op een rij: Met deze kapsels voor mannen doen we het deze zomer goed. Voor welke coupe ga jij dit jaar?

herenkapsels 2019

Ook in 2019 willen we er natuurlijk weer vlot bij lopen en modern kapsel is dan ook absoluut geen overbodige luxe. De trends in herenkapsels van 2019 zijn allesbehalve saai, zo zul je snel ontdekken. Wat durf jij aan?

Er is werkelijk een kapsel voor elke haarlengte. Van kort geschoren tot lang haar, is er voor iedereen een trendy kapsel in 2019. Neem gauw een kijkje tussen de verschillende trends en mannenkapsels.

Herenkapsels opgeschoren

Deze trend is er al natuurlijk al langer, maar ook in 2019 blijft hij aanwezig. Heel kortgeschoren haar aan de zijkant met een fade. Probeer eens verschillende variaties door het op te scheren. Daarnaast kun je het bovenop natuurlijk een paar centimeter langer laten groeien en wax toevoegen om jouw stijl erin te kunnen laten terugkomen. Ook in 2019 zien we dus herenkapsels opgeschoren terug. Tijdloos!

herenkapsels 2019

French Cut/Crop

Ook deze stijl zagen we in 2018 al vaker voorbij komen. In 2019 is hij echter nog sterker aanwezig. De french cut of crop. Het kapsel kenmerkt zich door langer haar bovenop het hoofd en korter haar aan de zijkanten en achterkant. Het haar bovenop wordt vervolgens in naar voren toe of iets naar de zijkant in model gebracht. Het kapsel valt eigenlijk vanzelf in model en een bijkomend voordeel is dan ook dat je er zelf nog maar weinig aan hoeft te doen. Daarnaast kun je met dit kapsel eindeloos variëren door producten toe te voegen of er juist een dag iets minder aan te doen. Dit kapsel past goed bij de herenkapsels winter als de herenkapsels zomer.

herenkapsels 2019

Textuur

Het aanbrengen van verschillende texturen in ons haar is ook een trend die we in 2019 veel gaan zien. Een aantal jaren geleden zagen we al dat “bedhead” kapsels in de mode kwamen en ook in 2019 komen deze weer terug. Bij korter haar wordt het kapsel bijvoorbeeld in een soort golven gemodelleerd door middel van het toevoegen van producten met textuur. En bij langer haar wordt het haar rommelig in model gebracht door het toevoegen van bijvoorbeeld drogere wax of gel.

herenkapsels 2019

Medium lengte

Ook zien we bovengenoemde texturen terug bij middellange kapsels. In plaats van het haar met sterke producten in een bepaalde stijl te brengen, is het in 2019 de trend om minder producten aan te brengen en het haar daardoor zijn eigen gang te laten gaan. Op die manier borduurt ook deze trend zich voort op de zogeheten “bedhead” kapsels die we al eerder hebben besproken.

herenkapsels 2019

Herenkapsels lang

Lang haar doet het eigenlijk altijd goed. In 2019 zien we vooral dat het langere haar teruggaat naar de lengte tot net boven de kin. Het belangrijkste aan lang haar is dat het goed verzorgd is. Herenkapsels lang blijft altijd in de mode.

Hoe opvallender, hoe beter

De belangrijkste trend van herenkapsels 2019 is dat we mogen opvallen. Doe je haar gewoon lekker zoals jij het wil en wees creatief. Hoe opvallender, hoe beter eigenlijk. Herenkapsels winter of herenkapsels zomer. Het maakt verder niet uit!

Welke herenkapsels 2019 spreken jou het meest aan?

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram