TRAILER: De Netflix-docu ‘The Legend of Cocaine Island’ zoekt naar een voorraad cocaïne t.w.v. 2 miljoen verborgen in het Caribisch gebied

The Legend of Cocaine Island netflix

TRAILER: De Netflix-docu ‘The Legend of Cocaine Island’ zoekt naar een voorraad cocaïne t.w.v. 2 miljoen verborgen in het Caribisch gebied

De Netflix-docu The Legend of Cocaine Island zoekt naar een voorraad cocaïne t.w.v. 2 miljoen verborgen in het Caribisch gebied.

Met zijn ongekende line-up aan originele content is streaming-gigant Netflix klaar om zijn nieuwste project te tonen. Maak kennis met hun nieuwste documentaire, waarin een man op zoek gaat naar de legendarische $ 2 miljoen aan cocaïne die begraven zou liggen in het Caribisch gebied. Treft deze gelukszoeker goud?

The Legend of Cocaine Island draait om Rodney Hyden, een zakenman uit Zuid-Florida die al zijn geld heeft verloren tijdens de recessie. Na dit debacle komt hij in aanraking met de urban legend en gaat hij op zoek naar de Colombiaanse schat.

“Met de hulp van een kleurrijke groep buitenbeentjes – en zonder eerdere drugsloopervaring – gaat Rodney op jacht naar zijn eigen Amerikaanse droom, met verrassende resultaten”, aldus de officiële samenvatting van Netflix.

Geregisseerd door Theo Love, ging The Legend of Cocaine Island in première tijdens het Tribeca Film Festival vorig jaar. De docu zal vanaf 29 maart op Netflix te zien zijn voor iedereen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram