REVIEW: Uitgerust opstaan met het Hybrid kussen van Simba

Simba Hybrid Kussen review

REVIEW: Uitgerust opstaan met het Hybrid kussen van Simba

Uitgerust opstaan met de Hybrid kussens van Simba? Check nu onze Simba Hybrid kussen review!

Simba Hybrid Kussen review

Een goede nachtrust is natuurlijk ontzettend belangrijk. Op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, heeft slaapexpert Simba daarom kussens ontwikkeld die een slechte nachtrust moeten voorkomen. Wij hebben het Simba Hybrid kussen natuurlijk voor jullie getest.

Een goed kussen is – naast uiteraard een goed matras – heel belangrijk voor ons dagelijks functioneren. Als we slecht slapen, dan kan dit grote gevolgen hebben voor de rest van de dag. Je kunt niet alles wegdrinken met koffie! Zo kunnen we door een gebrekkige nachtrust nek- en rugklachten oplopen of simpelweg sneller vermoeid raken. Dit allemaal omdat ons lichaam niet optimaal tot rust komt.

Wat maakt het Simba Hybrid kussen zo speciaal?

De hoes van het Hybrid kussen (OUTLAST®), is oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en reguleert proactief de lichaamstemperatuur door warmte te absorberen, op te slaan en weer af te geven. Heel simpel betekent dit dat het Simba Hybrid-kussen de hele nacht lang optimaal comfort biedt.

Ieder Hybrid kussen beschikt daarbij binnenin over Nanotube-technologie. Deze vulling werd nog niet eerder in kussens gebruikt en bestaat uit honderden buisjes van traagschuim. Deze foam tubes passen zich aan iedere slaper aan, waardoor ze heel zacht aanvoelen en terugveren zodra je ze indrukt. Je beschikt in feite dus over een heerlijke vering.

Simba Hybrid Kussen review

De laag zacht eendendons en jacquard katoen (met een draaddichtheid van 300), gecombineerd met slimme microvezel zorgen tot slot voor een luxueus en wolkenzacht gevoel.

Natuurlijk ervaart iedereen comfortabel slapen anders. Om ervoor te zorgen dat het Simba Hybrid kussen voor iedereen geschikt is, kun je zelf de gewenste hoogte en stevigheid regelen door de Nanotubes uit het kussen te halen of juist toe te voegen.

De kussens van Simba zijn optimaal getest en kenmerken zich door onder meer:

  • Temperauurtcontrole

Door de NASA ontwikkelde OUTLAST®-technologie. Zo heb je het nooit te koud of te warm.

  • Aanpasbare Hoogte en Stevigheid.

In de kussens bevindt zich een Nanotube-vulling waarmee je de hoogte en stevigheid eenvoudig kunt aanpassen. Dit is allemaal eenvoudig te regelen door vulling uit het kussen te halen of  juist toe te voegen. Bij het kussen wordt een speciaal zakje geleverd waar de overige Nanotubes in kunnen om te bewaren.

  • Perfecte Responsiviteit

De Nanotube-inhoud van de Hybrid Simba kussens passen zich aan de slaaphouding aan en ondersteunen zo de complexe structuren van het hoofd, nek en ruggengraat. Het kussen vormt zich dus perfect om jouw lichaam heen, waardoor je nooit verkeerd ligt.

Aan de zijkant van het kussen zit een luchtcirulatie-systeem, dat in samenwerking met de Nanotubes ervoor zorgt dat er lucht in het kussen kan circuleren. Dit laatste helpt erbij dat je koel blijft.

Hoe is onze ervaring met het Hybrid kussen van Simba?

Het is gemakkelijk om te onderschatten hoe belangrijk een goed kussen is voor je lichaam. Als je nog iets jonger bent, dan besef je vaak niet wat deze kleine (maar zeer belangrijke) elementen rondom slaap voor invloed hebben op hoe je functioneert.

Een goedkoper kussen kopen lijkt probleemloos te kunnen, maar na verloop van tijd, als er deuken ontstaan op de plek waar je het hoofd het meeste rust, en de verdeling van je kussen niet meer zo gelijkmatig blijft als in het begin, dan beginnen de klachten. En ook als klachten voorlopig uitblijven, realiseer je dan dat verandering binnenin het kussen ook zorgt voor verandering in jouw hoofd, nek en rug. Het kan bijvoorbeeld bijdragen aan een andere houding.

Simba Hybrid Kussen review

Nu wij een tijd het Hybrid kussen van Simba hebben gebruikt, merken we duidelijk positief verschil. Wel hebben we er zelf behoorlijk wat Nanotubes uitgehaald, omdat het kussen anders voor ons te hoog is. Fijn dat dit naar wens te regelen is! In tegenstelling tot het verleden, lijken we minder tot geen last meer te hebben van bijvoorbeeld een stijve nek na het slapen.

Ons advies is absoluut om iets meer te investeren in je kussen, want je merkt duidelijk verschil. Het Simba Hybrid kussen is dan een uitstekende optie, mede dankzij de flexibiliteit voor de gebruiker en de aanvullende innovatieve eigenschappen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kussens van Simba en wil jij ook het beste voor je lijf? Kijk dan op de officiële website en geniet binnenkort ook van een nachtrust, met de nadruk op ‘rust’.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram