WONEN: Het intelligente en verstelbare bed van SIMBA komt met ingebouwde USB-oplader

SIMBA verstelbaar bed slim

WONEN: Het intelligente en verstelbare bed van SIMBA komt met ingebouwde USB-oplader

Haal het maximale uit je slaap met het intelligente & verstelbare bed van SIMBA, met een massagestand, led lichten en een ingebouwde USB-oplader.

SIMBA verstelbaar bed slim

Voor hen die het merk nog niet kennen, SIMBA werd in samenwerking met het ‘Sleep to Live’-instituut ontwikkeld. De profielen van meer dan 10 miljoen slapers werden bestudeerd, om zo de beste voorwaarden te creëren voor de perfecte nachtrust. Dat SIMBA’s nieuwe, intelligente en verstelbare bed een absolute must have blijkt, is dan ook geen verrassing.

Het is geen wonder dat bijvoorbeeld Real Madrid-voetbalster Gareth Bale ambassadeur van het merk is geworden. Topsporters hechten in hun fysiek en mentaal zware schema’s immers extra waarde aan goede rust.

SIMBA staat al 30 jaar lang bekend om de rust die het brengt met zijn innovatieve en vooruitstrevende ontwerp voor matrassen. Traagschuim. Pocketveren. Dit allemaal is met één doel in gedachten: het creëren van de perfecte nachtrust.

Het slaaplabel heeft naast zijn matrassen en kussens onlangs echter iets nieuws gelanceerd en wij zijn onder de indruk. SIMBA’s nieuwste creatie is namelijk een ‘slim bed’, dat beschikt over een intelligent bedbodem en baanbrekend slaapsysteem.

Zero Gravity

SIMBA heeft vanzelfsprekend zijn kennis van slaaptechnieken aangewend om tot deze nieuwe en dynamische bedbodem te komen, die tevens beschikt over noemenswaardige individuele bewegingsvrijheid. Gebruikers van het bed maken kennis met een gevoel van zero gravitiy.

Als het aankomt op de voorkeur van gewichtloos slapen, blijken wij in Europa voorop te lopen. Een kwart van de Zweedse bedbodems en bijna 70% van de Nederlandse zijn namelijk voorzien van elektronische aanpassingsmogelijkheden. SIMBA tart met dit bed de zwaartekracht en maakt het mogelijk om in een soort van gewichtloze staat te slapen dankzij het verstelbare bedbodem.

De op maat gemaakte mechanismen in het bed zijn er ter ondersteuning van alle slaapbewegingen en door de geprofileerde positionering, en zeer nauwkeurige elektronische aanpassingen, wordt het lichaam naar een optimale slaaphouding gebracht. Je hoeft alleen maar te gaan liggen.

SIMBA verstelbaar bed slimIntelligent bed, lekker slapen

De bedbodem beschikt over drie ergonomische slaapposities, waaronder de “Zero Gravity” instelling. Bij deze optie worden de voeten op hetzelfde niveau als het hart gebracht, vergelijkbaar met de houding die astronauten aannemen tijdens het opstijgen en landen. Hiermee ervaar je als gebruiker in feite een gevoel van gewichtloosheid, waardoor de druk op de rug en ruggengraat vermindert en een diepere – en dus betere – slaap gerealiseerd kan worden.

Oh, vergeet vooral ook niet de massagefunctie voor zowel de benen als het bovenlichaam.

Design

Geen zorgen, verstelbare bedbodems die eruit zien alsof ze rechtstreeks uit een ziekenhuis komen zijn passé. SIMBA’s bedbodem is even slank en stijlvol als een normale bedbodem en de subtiele donkergrijze kleur combineert perfect met het ontwerp van eigenlijk ieder slaapkamerinterieur.

High-tech functies

Maar er is meer! Aan de bedbodem zijn allereerst gevoelige micro-hue-ledlampen toegevoegd die aangaan wanneer ‘s nachts beweging wordt gedetecteerd. Een bezoekje willen brengen aan het toilet hoeft dan ook niet eerst gepaard te gaan met het stoten van de teen aan het slaapkamermeubilair. Volledig vrij van de blauwe golflengten, die de slaap kunnen verstoren, is het dus mogelijk om het bed uit te glippen zonder de partner te wekken.

De bedbodem beschikt tot slot ook over USB-poorten, zodat een eventuele oplader en bijbehorende telefoon altijd binnen handbereik liggen. Ideaal!

SIMBA verstelbaar bed slim

SIMBA verstelbaar bed kopen

Het intelligente en verstelbare bed van SIMBA is momenteel verkrijgbaar via hun officiële website en bij alle Goossens Wonen & Slapen filialen.

Prijzen*:
Single (90 x 200 cm) – €845
Queen (160 x 200 cm)
King (180 x 200 cm) – €1595

* Matrassen niet inbegrepen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram