Pornhub voegt met Closed Captioning ondertiteling toe voor de doven en slechthorenden

pornhub Closed Caption ondertiteling

Pornhub voegt met Closed Captioning ondertiteling toe voor de doven en slechthorenden

Pornhub voegt Closed Caption ondertiteling toe aan meer dan 1000 van zijn populairste video’s.

pornhub Closed Caption ondertiteling

Adult entertainment-website Pornhub heeft aangekondigd dat het “closed captioning” heeft toegevoegd aan meer dan 1.000 populaire video’s uit zijn uitgebreide bibliotheek. Met andere woorden, zij die qua gehoor minder bedeeld zijn kunnen vanaf nu kiezen voor ondertiteling bij een reeks video’s. Mis je niks van het plot!

Geopenbaard in een officieel persbericht van Pornhub, zal deze nieuwe functie de ervaring van gebruikers die doof of slechthorend zijn verbeteren. Corey Price, VP van Pornhub, zegt het volgende: “Hier bij Pornhub is het belangrijk dat we blijven voldoen aan alle behoeften van onze gebruikers en inhoud voor iedereen toegankelijk maken.”

De lancering van de speciale categorie ‘Closed Captions’ werd geïmplementeerd door Pornhub Cares, de filantropische divisie van de site die verschillende andere initiatieven heeft gehost. Onlangs zorgde zij er nog voor dat het platform werd geoptimaliseerd voor gebruikers met een visuele beperking. Zo werden vergrote tekst, aangepaste kleurcontrasten en sneltoetsen werkelijkheid. Daarnaast is er de jaarlijkse ‘Pornhub Cares Scholarship’, een studiebeurs van $ 25.000 die wordt toegekend aan een student die het verdient.

De categorie Closed Caption is hier te vinden en is trouwens niet NSFW, ofwel onveilig voor achter je werkcomputer. De video’s in kwestie bevatten het kleine CC-logo in de afspeelbalk, zodat je ondertiteling kunt activeren of deactiveren. Gewoon even erop klikken!

Veel plezier! “Wat zeg je?” VEEL PLEZIER!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram