Maak je eigen track en win hele toffe festivalprijzen met de Desperados Play Bottle

Desperados Play Bottle festival prijzen

Maak je eigen track en win hele toffe festivalprijzen met de Desperados Play Bottle

Maak je eigen track en win hele toffe festivalprijzen met de Desperados Play Bottle.

Desperados Play Bottle festival prijzen

Het festivalseizoen is officieus van start gegaan en dat betekent dat we buiten weer volop kunnen genieten van de beste muziek en lekkerste drankjes. Over dit laatste gesproken, met de Desperados Play Bottle ben jij de partystarter. Tijdens het drinken van dit favoriete drankje, kunnen we namelijk onze eigen tracks mixen en mooie prijzen winnen!

Scan het speciaal ontworpen Desperados-logo aan de voorkant van het flesje maar eens met Facebook messenger. Je kunt dan je eigen track bouwen of met de gedeelde code samen met vrienden de ultieme mix maken. Met deze eigen creatie maak je vervolgens kans op exclusieve festivalprijzen voor deze zomer; wat dacht je van een helikoptervlucht boven een festival? Of speciale VIP en glamping tickets? Met de interactieve fles creëren wij dus samen met het ultieme festivaldrankje een eigen Do It Yourself-muziekbeleving.

D.I.Y

Het toffe van Desperados is dat zij al langer zien dat partygangers graag hun eigen feest bouwen. Je bent hun eigen stages vast wel tegengekomen afgelopen jaar. Zo organiseerde het merk in maart samen met de populaire DJ KiNK – en een groep artiesten en creatieven van over de hele wereld – onder de titel Desperados Sound Stage W.T.F (Watt The Frequency) een live performance met selfmade muziekinstallaties in Amsterdam.

Dit jaar introduceren ze opnieuw verschillende Do It Yourself initiatieven, zoals dus de limited edition PLAY fles, die zorgt voor unieke ervaringen rond muziek en party. Herinner jij je nog het vorig jaar georganiseerde Skyfest? ‘s Werelds eerste festival in een heteluchtballon. Of Train Trax, een danceparty in een trein in Warschau en Bass Drop, een zero gravity feest boven de Nevada-woestijn. 2018 belooft weer een bijzonder festivaljaar te worden!

Desperados Play Bottle

De Play Bottle vind je vanaf 1 mei 2018 als limited edition in de Desperados Original sixpack in de supermarkt. Met de code op de verpakking zijn er festivaltickets te winnen voor onder meer Amsterdam Open Air, Down the Rabbit Hole, Awakenings, WE are Electric, Dominator, Lowlands, Decibel Outdoor en Mysteryland.

Middels de track die je mixt met Desperados PLAY kunnen via de automatische verstuurde code in FB messenger aanvullende prijzen worden gewonnen. Denk aan glamping op Lowlands en We Are Electric, VIP-tickets voor Mysteryland, een helikoptervlucht over Decibel Outdoor en een 5 minuten dj-gig op We are Electric.

Mix away en proost, mannen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.