Trailer: ‘Altered Carbon’ is Netflix’s nieuwe big budget serie

altered carbon netflix

Trailer: ‘Altered Carbon’ is Netflix’s nieuwe big budget serie

Altered Carbon is Netflix’s nieuwe big budget serie. Bekijk de trailer van de sci-fi hier!

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Netflix’ nieuwe tech dystopian noir-serie Altered Carbon. Gebaseerd op de sci-fi-roman van Richard K. Morgan met dezelfde naam, vindt de serie plaats in een wereld waarin mensen een technologie hebben ontwikkeld waarmee het bewustzijn van het ene lichaam naar het andere kan worden overgebracht.

Hoewel er al eerder een trailer was die zich verdiepte in het mysterie en de wereld waarin de serie zich afspeelt, gaat de trailer hierboven dieper in op het complexe verhaal en de thema’s van de show, naast de zichtbare cyberpunk-esthetiek.

Nadat hij is vermoord, huurt de rijkste man op aarde, Laurens Bancroft (James Purefoy) een ex-soldaat in om zijn eigen dood te onderzoeken. Deze zoektocht is natuurlijk niet zonder risico en het mysterie van de moord, gecombineerd met de Blade Runner-achtige wereld vol neonlichten, zorgt voor een bijzonder avontuur.

Joel Kinnaman, die protagonist en ex-soldaat Takeshi Kovacs speelt, beschrijft de serie als “een wereld met een groter budget dan de eerste drie seizoenen van Game of Thrones”. Dit lijkt dus de volgende grote budgettaire inspanning van Netflix te zijn na de première van de eerste aflevering van blockbuster-franchise Bright.

Bekijk de trailer bovenaan en verwacht Altered Carbon bij de streamingdienst vanaf 2 februari.

altered carbon netflix

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram