Haal door het gehele huis het maximale uit je internetverbinding met de Devolo GigaGate

Devolo GigaGate razendsnel internet thuis

Haal door het gehele huis het maximale uit je internetverbinding met de Devolo GigaGate

Haal door het hele huis de maximale snelheid uit je internetverbinding met de Devolo GigaGate.

Devolo GigaGate razendsnel internet thuis

Met de GigaGate van Devolo lossen we die eeuwige irritatie rondom de trage en haperende internetverbinding thuis op. Op zolder of in de tuin, voortaan is het internet overal op maximale snelheid.

Weinig doet het bloed meer koken dan een falende stream bij het kijken van een film, een game die vastloopt als je net op de knoppen drukt of een download die niet vooruit te branden is. Tel daarbij op dat het internet boven in de slaapkamer slechter is dan beneden in de woonkamer en je trekt de haren uit je hoofd.

Alhoewel het eigenlijk natuurlijk gewoon belabberd is dat de internetverbinding anno 2018 nog steeds te wensen overlaat, is het wel degelijk op te lossen. Met de plaatsing van een simpel kastje, dat er ook nog eens behoorlijk uitziet met zijn zwarte pianolak uitstraling, hebben we vanaf nu overal door het huis sneller en goed werkend internet.

Devolo GigaGate razendsnel internet thuis

Devolo doet niet alleen alles op het gebied van Smart Home Control om het huis veiliger én slimmer te maken, ze hebben ook een serie Powerline-producten om je internetverbinding te versnellen. Makkelijk te installeren en direct resultaat.

De GigaGate van Devolo werd recentelijk op de markt gebracht: dit is een WiFi-bridge voor een snelle internetverbinding op multimedia devices. dit betekent dat we met de GigaGate onder andere supersnel 4k-video’s kunnen streamen, hi-res audio kunnen beluisteren én geen last meer zullen hebben van haperingen tijdens het gamen.

Wij hebben de GigaGate inmiddels zelf in gebruik en kunnen bevestigen dat dit apparaat doet wat het belooft. Erg handig natuurlijk tijdens het binge-watchen op Netflix tijdens deze koude dagen.

De Devolo GigaGate Starter Kit is nu verkrijgbaar via de geselecteerde webshops en via de officiële website voor € 229,90.

Devolo GigaGate razendsnel internet thuis

Win de Devolo GigaGate

Wij geven een exemplaar weg van de geweldige gadget. Winnen? Mail ons met “ikwilsnelinternet” en sluit januari af met snel internet!

Devolo gigaGate

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram