Heb je de volledige Coachella 2018 Line-up al gezien?

Heb je de volledige Coachella 2018 Line-up al gezien?

Heb jij de volledige line-up voor Coachella 2018 al gezien? Het festival in Californië verwelkomt dit jaar onder meer The Weeknd, Beyoncé en Eminem.

 

Eind vorige maand werd al nieuws onthuld met betrekking tot de headliners voor Coachella 2018. Zoals eerder onthuld, zijn The Weeknd, Beyoncé en Eminem het trio van belangrijkste artiesten bij het Californische festival.

Met het aanbreken van het nieuwe jaar kon de officiële bevestiging van het bovengenoemde niet uitblijven. De officiële line-upaankondiging door de organisator is hier.

De eerdere geruchten zijn waar: The Weeknd, Eminem en Beyoncé zullen allemaal Coachella van dit jaar verrijken. Naast de primetime sterren van het festival, zullen ook SZA, St. Vincent, Vince Staples, Tyler The Creator, David Byrne, Post Malone, Migos, Cardi B, Miguel, King Krule en anderen het podium betreden. Na de annulering van vorig jaar, werd Beyoncé’s 2018-optreden afgelopen mei al aangekondigd overigens.

Je kunt de officiële line-up van Coachella 2018 hieronder bekijken; het festival vindt plaats in het weekend van 13 – 15 april en 20 – 23 april.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram