Nissan stelt zich voor dat we onze auto in de toekomst besturen met hersengolven

nissan Brain-to-Vehicle-technologie

Nissan stelt zich voor dat we onze auto in de toekomst besturen met hersengolven

Nissan stelt zich voor dat we onze auto in de toekomst besturen met hersengolven. Rijden met de Brain-to-Vehicle-technologie.

Bij CES komen techreuzen bijeen om hun nieuwe ontwikkelingen, apparaten en speculatieve ontwerpen te demonstreren. Nissan heeft zich gepositioneerd als ontwikkelaar van golven met zijn pre-CES-aankondiging van de Brain-to-Vehicle-technologie.

Het huidige klimaat voor de toekomst van de auto-industrie heeft geleid tot nul-emissievoertuigen en het verwijderen van het menselijke element uit de rijervaring. Nissan heeft misschien wel een precedent geschapen om wat af te wijken van het pad dat werd bewandeld door Tesla, Google en Uber – de meest opvallende partijen in rijden zonder bestuurder.

Met zijn neurale gepatenteerde systemen hoopt het Japanse merk de verbinding tussen persoon en auto te verdiepen – lees: versterken. Door rigoureuze tests en gegevensverzameling van hersengolven, zal de nieuwe functie de intentie van de bestuurder voorspellen terwijl hij voortbeweegt en zich aanpast om het gewenste comfort van een passagier.

Rijden wordt meer dan ooit een kwestie van denken. Wel zorgen dat je niet wordt afgeleid!

nissan Brain-to-Vehicle-technologie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram