Je scheerbeurten bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

scheerabonnement Windmill scheermesjes

Je scheerbeurten bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

Met Windmill Shaving kunnen we genieten van een scheerabonnement van topkwaliteit en houden we tijd over voor belangrijkere dingen dan scheren.

scheerabonnement Windmill scheermesjes

Nee, nieuw is een scheerabonnement service niet. Toch hebben wij een dergelijke service voor mannen gevonden die eruit springt. Dat het goedkoper kan wisten we al, maar dat de kwaliteit, het design en de flexibiliteit optimaal zijn is nieuw.

Voor hen die geen baard, baardje of snor laten staan is scheren vaak een dagelijkse en tijdrovende bijkomstigheid. Reken eens uit hoeveel tijd je kwijt bent aan het scheren van je gezicht en misschien ook wel je hoofd. Dit moet makkelijker en beter kunnen. Toch?

De scheerabonnement service van Windmill – ofwel de Windmill Shaving Experience – is ontstaan uit de overtuiging dat er iets ontbrak in de al bestaande scheerabonnementen. Natuurlijk, dat scheermesjes helemaal niet zo duur hoeven te zijn spreekt voor zich. Dat de kwaliteit, het design en de flexibiliteit echter ook beter kunnen en moeten is echter vooruitstrevend.

Windmill heeft met zijn eigen scheerabonnementen allereerst gekozen voor Duitse kwaliteit mesjes. Daarbij kom je hun scheerkoppen niet tegen in de supermarkt en liggen de houders goed in de hand. Ook niet onbelangrijk, alles ziet er stijlvol uit en is voor het oog een verrijking voor de badkamer. Net alsof je bij de barber bent!

scheerabonnement Windmill scheermesjes

Wat belangrijk om te weten is bij het scheerabonnement van Windmill Shaving, is dat je daadwerkelijk nergens aan vast zit. Geen kleine lettertjes. Dit betekent dat je dus zelf bepaalt hoe vaak je de scheermesjes wilt ontvangen en bovendien kun je ten alle tijden aanpassen, pauzeren of stopzetten.

Kies om te beginnen uit een van de flexibele abonnementsfrequenties en ontvang bijvoorbeeld elke drie maanden vier mesjes van topkwaliteit met het Light abonnement. Je ontvangt de eerste keer bovendien de luxe scheerset, met houder, luxe scheercrème en de vier mesjes.

Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan scheren, zoals een koud biertje, een ronde in de sportschool of een verre reis. Met een dergelijk scheerabonnement als dat van Windmill Shaving hoeven we niet meer naar de winkel, hebben we altijd de beste mesjes in huis en zijn we altijd scherp voor een belangrijke werkdag of een knappe date.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram