Paardensport op zijn allerbest tijdens de Longines Global Champions Tour of Valkenswaard

Longines Global Champions Tour of Valkenswaard 2024

Paardensport op zijn allerbest tijdens de Longines Global Champions Tour of Valkenswaard

Paardensport is op zijn allerbest tijdens de Longines Global Champions Tour of Valkenswaard. Ben jij erbij eind september?

Longines Global Champions Tour of Valkenswaard 2024

Het Europees epicentrum van paardensport Longines Tops International Arena start deze zomer met een reeks van zes spectaculaire paardensport events in Valkenswaard, waar de beste springpaarden en -ruiters strijden om felbegeerde titels. Zo vindt op 12 juli het eerste Summer Festival plaats in het iconische en adembenemende complex en is WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy – voor de tweede keer in Valkenswaard – de seizoensafsluiter van 26 tot en met 29 september.  

Summer Festival 1: Summer Classic at Longines Tops International Arena

De Summer Classic belooft een spannende line-up van paardensportwedstrijden, met CSI4*, CSI2*, CSI1* en CSIYH1* klassen. Van ervaren professionals tot rijzende sterren, ruiters van over de hele wereld zullen hun vaardigheden en vastberadenheid tonen in de strijd om de overwinning.

Het festival biedt een rijke mix van topsport, entertainment en een levendige sfeer, waardoor het de ideale gelegenheid is om met het hele gezin te genieten van het beste wat de paardensport te bieden heeft.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 12 tot en met 14 juli vind je hier.

Global Champions Arabians Tour

De Global Champions Arabians Tour komt op 20 en 21 juli naar Valkenswaard. Het inaugurele seizoen van deze tour zal het hoogtepunt van de Arabische paardensport laten zien in de Longines Tops International Arena.

Dit spannende evenement biedt toeschouwers een unieke kans om meer te leren over dit majestueuze paardenras. “We hebben een unieke Arabische Paardentour gecreëerd die de sport naar een hoger niveau zal tillen, waarbij mensen en culturen worden verbonden door een gemeenschappelijke passie,” zei Faleh Al-Nasr, voorzitter van de GCAT.

Summer Festival 2:  Summer Showcase at Longines Tops International Arena

Dit evenement combineert energieke competitie met ontspannen zomervibes, waardoor het een ideale uitstap is voor alle leeftijden. De Summer Showcase biedt een scala aan klassen, waaronder CSI4*, CSI2*, CSI1 en CSIYH1. Bewonder elite ruiters en hun prachtige paarden die buitengewone vaardigheden en gratie tonen.

Neem de hele familie mee voor een dag vol opwinding en verwondering. Kinderen zullen enthousiast zijn over de paardrijdvaardigheden die worden getoond en kunnen genieten van verschillende activiteiten speciaal voor hen ontworpen. Naast de arena kun je ook de winkelstraat verkennen, genieten van heerlijk eten en drinken, en deelnemen aan diverse entertainmentopties. Er is voor ieder wat wils, wat zorgt voor een onvergetelijke dag uit.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 19, 20 en 21 juli  vind je hier.

Summer Festival 3: Longines Global Future Champions 

Longines Global Future Champions is een uniek evenement, gericht op opkomende talenten in de paardensport en de ervaren ruiters op CSI4* niveau. Dit paardensport event biedt jonge ruiters van over de hele wereld de mogelijkheid om zich te meten met andere getalenteerde deelnemers. Met uitdagende wedstrijden en uitstekende faciliteiten stelt het evenement de jonge generatie in staat om ervaring op te doen in een professionele en stimulerende omgeving.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 9 tot en met 11 augustus vind je hier.

Longines Global Champions Tour of Valkenswaard

De Longines Global Champions Tour of Valkenswaard is een prestigieus evenement dat deel uitmaakt van de Longines Global Champions Tour. Valkenswaard verwelkomt de elite van de internationale paardensport voor een weekend vol spanning en spectaculaire competitie. De Longines Global Champions Tour of Valkenswaard is de viering van de paardensport op zijn best, waar deelnemers, toeschouwers en vip gasten genieten van topniveau springen, een fantastische en ongeëvenaarde sfeer en onvergetelijke momenten.

Naast internationale paardensport is er ook een entertainment programma voor de gasten opgezet. Zo zijn er live DJ-acts en zal Crazy Piano’s optreden op zaterdag 24 augustus.

WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy

Na succes het afgelopen jaar, bundelen de World Breeding Federation for Sporthorses en Global Champions dit jaar voor de tweede keer hun krachten voor de organisatie van de stamboek Trophy in Valkenswaard. Het event zet toegewijde fokkers in de schijnwerpers en biedt ze een podium om fokverenigingen en -merken onder de aandacht te brengen.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 26 tot en met 29 september vind je hier.

Over Longines Tops International Arena

Longines Tops International Arena Valkenswaard is een internationaal gerenommeerd hippisch bedrijf dat jaarlijks verschillende paardensportevenementen organiseert. De spectaculaire Longines Tops International Arena is het epicentrum van de paardensport in Europa.

Het unieke complex van wereldklasse combineert modern design en technologie met traditionele waarden om zowel voor deelnemers, toeschouwers als VIP-gasten, van over de hele wereld, de perfecte omgeving te verzekeren.

Met paardenwelzijn als topprioriteit biedt de arena een 125m x 85m gras arena en maar liefst 4 zand arena’s met topkwaliteit bodems. Er zijn meer dan 500 uitmuntende stallen ontworpen, die de beste faciliteiten bieden voor grooms om de paarden te verzorgen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram