OMEGA en GASSAN openen nieuwe boetiek in de P.C. Hooftstraat Amsterdam

OMEGA en GASSAN openen nieuwe boetiek in de P.C. Hooftstraat Amsterdam

De nieuwe OMEGA-winkel in de P.C. Hooftstraat Amsterdam wordt gerund door GASSAN en beslaat 110 m2 winkelruimte.

GASSAN OMEGA-winkel amsterdam pc hooftstraat

De Zwitserse horlogemaker OMEGA opent een nieuwe boutique in Amsterdam. De nieuwe locatie van het horlogemerk bevindt zich in de stijlvolle P.C. Hooftstraat en heeft een totaal oppervlak van 110 m2. Deze nieuwe winkel is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen OMEGA en GASSAN. 
De nieuwste collecties van het Zwitserse merk zijn te bewonderen en worden gepresenteerd tegen een achtergrond van de meest recente campagnes en displays. OMEGA streeft naar precisie, innovatie en schoonheid en dit wordt weerspiegeld in het ontwerp van de boutique.
Bezoekers worden getrakteerd op een unieke winkelervaring, met een prachtige bibliotheek, waar boeken over de maanlanding, NASA, de geschiedenis van het merk, James Bond en de oceanen worden gepresenteerd.
GASSAN OMEGA-winkel amsterdam pc hooftstraat
De aanwezigheid van OMEGA in de P.C. Hooftstraat versterkt het toch al sterke aanbod van luxe horloge- en sieradenmerken, waardoor het een van de meest luxueuze winkelbestemmingen in Amsterdam is.
OMEGA heeft verschillende wereldpremières gecreëerd, van zijn iconische vrouwenhorloges tot zijn vele precisieverslagen, tot zijn uitgebreide ervaring in sporttiming. In Parijs zal OMEGA voor de 31e keer in zijn geschiedenis sinds 1932 Official Timekeeper van de Olympische Spelen zijn.
Eerder deze week werd OMEGA’s nieuwste Seamaster Aqua Terra nog onthuld. Een eerbetoon aan Armand “Mondo” Duplantis.
OMEGA-winkel openingstijden:
Maandag t/m zaterdag – 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag – 11.00 uur – 18.00 uur
OMEGA Boutique
P.C. Hooftstraat 72
1071 CB Amsterdam
GASSAN OMEGA-winkel amsterdam pc hooftstraat

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram