“Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Sail/Shy Pink” verschijnt in 2025″

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Sail/Shy Pink"

“Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Sail/Shy Pink” verschijnt in 2025″

Een Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Sail/Shy Pink” moet in 2025 arriveren ter ere van de 40e verjaardag van de Air Jordan 1.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Sail/Shy Pink"

Travis Scott heeft naar het schijnt een nieuwe Air Jordan 1 Low OG in de maak met Nike, die volgens ingewijden in het voorjaar van 2025 zal verschijnen.

Het nieuws over de Air Jordan 1 Low OG “Sail/Shy Pink” komt tot ons dankzij een gerucht en een mock-up afkomstig van Sneakermarketro. Deze aankomende sneaker met roze details zou in herenmaten verkrijgbaar moeten zijn.

De Swoosh is uiteraard omgedraaid en verschijnt in een lichtere beige tint die ook op de zool verschijnt. Roze veters en een roze logo op het teenlipje voegen een vleugje kleur toe aan de verder qua kleur gedempte sneaker, terwijl het Cactus Jack-glimlachlogo waarschijnlijk op de typische La Flame-manier op het hiellipje is geborduurd.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low in “Sail/Shy Pink” zal volgens goed gebruik $ 150 kosten en wordt aangeboden in heren-, kinder- en kleutermaten. Terwijl Nike zich klaarmaakt om de 40e verjaardag van de Air Jordan 1 te vieren, hebben fans de komende maanden nog meer sneakers om naar uit te kijken.

Fotocredits: Sneakermarketro

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram