Samsung’s Galaxy Ring is gebouwd om “het dagelijkse welzijn te vereenvoudigen”

Samsung Galaxy Ring gezondheid

Samsung’s Galaxy Ring is gebouwd om “het dagelijkse welzijn te vereenvoudigen”

De nieuwe Samsung Galaxy Ring is gebouwd om “het dagelijkse welzijn te vereenvoudigen” en moet concurreren met de Oura Ring.

Samsung Galaxy Ring gezondheid

Samsung heeft een nieuwe wearable in de maak. De Galaxy Ring, gedemonstreerd op de Mobile World Conference 2024, is een slimme ring die is ontworpen om de gezondheidsgegevens van zijn gebruiker bij te houden.

Het apparaat maakte vorige maand in principe zijn debuut tijdens het Unpacked-evenement van het bedrijf, maar er werden vrijwel geen details gedeeld. De nieuwste demo geeft een iets nadere blik op de geavanceerde ring.

De Galaxy Ring, die ergens dit jaar op de markt zal komen, heeft kennelijk gebruik gemaakt van AI en andere technologieën uit het Samsung Galaxy-portfolio om de “geaccumuleerde innovaties van het bedrijf naar de kleinste vorm te brengen voor comfortabel 24/7 gebruik.”

Hoewel de exacte gegevens die de ring zal volgen niet zijn vermeld, is hij bedoeld om dag en nacht te worden gedragen, dus slaapcycli dragen waarschijnlijk bij aan enkele van de gegevenspunten.

“Als nieuwe toevoeging aan ons wearables-portfolio zal Galaxy Ring gebruikers een geheel nieuwe manier bieden om het dagelijkse welzijn te vereenvoudigen, waardoor ze meer inzichten krijgen en meer manieren krijgen om zichzelf dag en nacht te begrijpen”, aldus Samsung.

De gegevens worden ondertussen gehost op het nieuwe digitale platform Samsung Health. De exacte prijzen voor de Galaxy Ring zijn nog niet bekend, maar het zal interessant zijn om te zien hoe het apparaat zich verhoudt tot zijn belangrijkste concurrent, de Oura Ring.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram