PlayStation PULSE Elite-headset vanaf vandaag verkrijgbaar

PlayStation PULSE Elite-headset

PlayStation PULSE Elite-headset vanaf vandaag verkrijgbaar

De PlayStation PULSE Elite-headset is gebouwd voor levensechte gaming-audio en komt met dubbele connectiviteit en 30 uur batterijduur.

PlayStation PULSE Elite-headset

PlayStation probeert het spelen van zijn games nog meeslepender te maken, te beginnen met de audio. Het bedrijf heeft de PULSE Elite draadloze headset ontwikkeld, een apparaat dat is gebouwd voor gaming-audio van de volgende generatie.

Om de PULSE Elite te onderscheiden van andere headsets op de markt, gebruikt PlayStation vlakke magnetische drivers die dezelfde onderdelen repliceren die in professionele opnamestudio’s worden gebruikt. Magnetische drivers in koptelefoons zijn geen nieuw concept, maar PlayStation zegt dat in combinatie met de 3D-audioconfiguratie van de headset – met geluiden die uit alle richtingen komen – de audio zo dicht mogelijk benadert wat de ontwikkelaars voor ogen hebben.

Voor degenen die deelnemen aan multiplayer-games heeft de PULSE Elite een geïntegreerde flexibele microfoonarm die in de headset kan worden teruggetrokken wanneer deze niet in gebruik is. Hij biedt tevens AI-aangedreven ruisonderdrukking om het spel en wat anderen zeggen via hun eigen microfoons beter te horen.

Uiteraard is de headset Bluetooth-compatibel en beschikt hij over dubbele connectiviteit, wat betekent dat een gebruiker verbinding kan maken met de console en een secundaire luidspreker om telefoongesprekken te beantwoorden of andere meldingen te horen, zelfs tijdens het spelen. Wat de levensduur van de batterij betreft: de PULSE Elite biedt 30 uur als hij volledig is opgeladen en wordt in slechts tien minuten 2 uur opgeladen als hij is aangesloten op de oplaadhanger.

De draadloze PlayStation PULSE Elite-headset wordt op 21 februari gelanceerd. De headset kan worden gekocht voor € 149.

PlayStation PULSE Elite-headset

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram