LIGHTHORSE Transformatiemethodiek bevordert verwezenlijking van nieuwjaarsresoluties

LIGHTHORSE transformatiemethodiek

LIGHTHORSE Transformatiemethodiek bevordert verwezenlijking van nieuwjaarsresoluties

LIGHTHORSE transformatiemethodiek bevordert de verwezenlijking van nieuwjaarsresoluties. Het extra zetje dat jij wellicht kunt gebruiken?

LIGHTHORSE transformatiemethodiek

Uit onderzoek blijkt dat zo’n 70 procent van de initiatieven tot gedragsverandering niet succesvol zijn. In een tijd dat veel mensen weer hun goede voornemens voor het nieuwe jaar op een rij zetten, is het goed om te weten dat deze resoluties met de door Sandra Geisler van LIGHTHORSE ontwikkelde methodiek op snelle en efficiënte wijze daadwerkelijk behaald kunnen worden.

Veel oprechte voornemens raken doorgaans na luttele weken – of zelfs dagen – alweer in de vergetelheid. Zeker rond de jaarwisseling zijn deze voornemens veelal ambitieus, waarna steevast een gevoel van teleurstelling ontstaat zodra men beseft dat de nieuwjaarsresoluties wederom niet zijn behaald. Sandra Geisler van LIGHTHORSE heeft een Transformatiemethodiek ontwikkeld die helpt om dergelijke doelen wél te realiseren, met het zogenaamde Breakthrough-programma als vlaggenschip.

Deze methodiek transformeert snel, efficiënt en op duurzame wijze de oude patronen waar mensen in vastzitten. Het helpt hen om vanuit een nieuw bewustzijn wél de gewenste resultaten te behalen.

“Om doelen te kunnen bereiken, is het van belang om terug te gaan naar de oorsprong van gedragspatronen”, zo zegt Sandra Geisler, oprichter en managing director van LIGHTHORSE. Haar eigen levenservaringen, het overkomen van jeugdtrauma, ziekte en verlamdheid, hebben de basis gelegd voor de transformatiemethodiek die door LIGHTHORSE wordt toegepast in de manier van werken met paarden en de diverse systeemsessies die worden aangeboden.

“Door het script dat mensen veelal al sinds kindertijd hebben ontwikkeld te transformeren, is het voor hen mogelijk om vanuit een andere staat van bewustzijn de ware potentie te ontsluiten. Zo kan men nieuw ander gedrag ontwikkelen en gewenste omstandigheden, welzijn en gezondheid bereiken. Door onze programma’s bereiken deelnemers, in verschillende dimensies van hun leven, echte doorbraken.”

In een wereld waarin mensen houvast zoeken en waarin uitval door burn-outs en stressgerelateerde klachten een steeds groter probleem wordt, hebben de LIGHTHORSE-programma’s zich de afgelopen jaren duidelijk bewezen. Op gebieden als burn-out, depressie of angsten, is in sommige gevallen binnen twee maanden al een re-integratie mogelijk, waar dit elders een traject van twee jaar is.

Deelnemers aan het Breakthrough-programma of de andere LIGHTHORSE-programma’s geven aan dat zij hier meer uithalen dan zij vooraf voor mogelijk achtten. Opdrachtgevers die de resultaten van deelnemers vergelijken met andere coaching of trainingen, stellen dat resultaten onmiddellijk zichtbaar zijn op de werkvloer. Ook familie, vrienden, collega’s en leidinggevenden zien direct het effect.

Wat je wens of doel ook is voor het komende jaar: een next level leiderschap, meer liefde en intimiteit in je relatie, beter voor jezelf zorgen of meer vitaliteit en gezondheid. Start 2024 dus zelfverzekerd en zorg ervoor dat dit jaar je nieuwjaarsresoluties wél worden behaald. Bekijk de officiële website voor meer info..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram