IWC presenteert zijn nieuwste eerbetoon aan ‘Le Petit Prince’

IWC Big Pilot’s Watch 43 Tourbillon Le Petit Prince edition

IWC presenteert zijn nieuwste eerbetoon aan ‘Le Petit Prince’

De nieuwe IWC Big Pilot’s Watch 43 Tourbillon Le Petit Prince edition is hier. Het horloge is een nieuw eerbetoon aan ‘Le Petit Prince’.

 

IWC Big Pilot’s Watch 43 Tourbillon Le Petit Prince edition

IWC heeft een nieuwe Big Pilot’s Watch uitgebracht ter ere van Antoine de Saint-Exupéry’s Le Petit Prince. In lijn met de traditie van de horlogemaker om hulde te brengen aan de wereldberoemde Franse novelle, is de nieuwste editie voorzien van een 43 mm breed uurwerk omhuld met 18-karaats Armor Gold.

De wijzerplaat pronkt met een opvallende sunray-wijzerplaat in een diepblauwe tint, waarbij de kalmerende tint contrasteert met de stralende warmte van 5N roodgoudvergulde Arabische cijfers, wijzers en een tourbillon-complicatie. Deze functionele kenmerken zijn ook gecoat met Super-LumiNova, dat de wijzerplaat verlicht bij weinig licht om de leesbaarheid te garanderen. Bij het uurwerk wordt een kalfsleren band geleverd in een klassieke bruine kleur, compleet met 18-karaats Armor Gold vouwsluiting.

Als we kijken naar de achterkant van de kast, is de titulaire prins te zien op de massief gouden rotor, en herschept hij de iconische cover van de novelle, waar hij bovenop een asteroïde staat. De achterkant van de kast geeft een gedeeltelijk beeld van het hoogwaardige 82905 Manufacture-kaliber. Het uurwerk is uitgerust met een Pellaton-opwindsysteem dat is versterkt met keramische componenten en kan 80 uur continu draaien.

De IWC Big Pilot’s Watch 43 Tourbillon Le Petit Prince-editie, gelanceerd als een gelimiteerde editie van 300 stuks, heeft een prijskaartje van € 84.700 en staat open voor navraag via IWC.

Big Pilot’s Watch 43 Tourbillon Le Petit Prince edition

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram