Dior onthult leren retro B57 sneakers

Dior B57 sneaker

Dior onthult leren retro B57 sneakers

De nieuwe leren retro Dior B57 sneakers komen met een tweekleurige compositie en een Dior Oblique-jacquardstof.

Dior B57 sneaker

Dior breidt zijn herenschoenencatalogus uit met een geheel nieuwe toevoeging, genaamd de B57. De nieuwste sneakers van het merk, bedacht door creatief directeur Kim Jones, hebben een opnieuw uitgevonden, retro-gevel die is gemaakt om zowel casual als formele looks te completeren met een mix van “elegantie en sportkleding”.

Het ontwerp is voorzien van twee tinten leer en biedt een ouderwetse kijk op het klassieke Dior B27-model, dat in 2020 werd geïntroduceerd, met bekende huistinten, waaronder grijs en marineblauw. De B57 heeft dezelfde “CD”-initialen die voorkomen op de atletische B30-sneakers van het label met een afwerking van Dior Oblique-jacquardstof, terwijl het merklogo van Dior op de zijkant van de tussenzool verschijnt.

De B57-sneakers geven prioriteit aan flexibiliteit en comfort, en zijn voorzien van een gewatteerde tong met logo en een nauwsluitende binnenzool met traditionele iconografie. Opvallend is dat de sneakers verkrijgbaar zijn in een hele reeks kleurstellingen, waaronder grijs, zwart, rood, beige en crème.

De sneakers moeten € 1.100 kosten en zullen op 19 oktober in de webshop en winkels verschijnen.

Bekijk de Dior B57 sneakers in de beelden hieronder.

Dior B57 sneaker

Dior B57 sneaker

Dior B57 sneaker

Dior B57 sneaker

Dior B57 sneaker

Dior B57 sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram