Apple lanceert iOS 17 en introduceert ‘Standby’ en gepersonaliseerde contactposters

Apple iOS 17 update

Apple lanceert iOS 17 en introduceert ‘Standby’ en gepersonaliseerde contactposters

Apple iOS 17 is gelanceerd en het tech-bedrijf introduceert onder meer ‘Standby’ en gepersonaliseerde contactposters.

Apple iOS 17 update

Apple heeft officieel zijn iOS 17-software-update uitgerold, waardoor gebruikers een nieuwe reeks functies krijgen voor verbeterde efficiëntie en bruikbaarheid. Heb jij jouw iPhone of iPad al geüpdate?

Allereerst is er de introductie van Personalized Contact Poster. Zoals de naam al doet vermoeden, worden deze wallpapers getoond wanneer een bepaald contact een gebruiker belt, zelfs wanneer een app van derden wordt gebruikt. Een poster kan worden ontworpen met behulp van foto’s, Memoji en Apple’s eigen typografie- en lettertypeaanbod.

Live Voicemail maakt ondertussen een transcriptie van een voicemail terwijl een beller deze afsluit. De tool is perfect voor degenen die hun startscherm kunnen bekijken, maar mogelijk niet over bandbreedte beschikken om op een bepaald tijdstip daadwerkelijk een oproep aan te nemen. Wanneer Onbekende Bellers Stilzetten is ingeschakeld, worden onbekende nummers automatisch doorgestuurd naar Live Voicemail, zodat een gebruiker kan beslissen of hij of zij wel of niet wil opnemen.

Wie meer dimensie aan zijn berichten wil toevoegen, kan nu zowel audio- als videoberichten achterlaten via Facetime, wat ook handig is voor bellers in het buitenland die misschien niet over reguliere bel- en sms-mogelijkheden beschikken.

Een andere ervaring die Apple naar de iPhone brengt met iOS 17, heet StandBy. Gebruikers kunnen de telefoon nu magnetisch op zijn kant aan een standaard bevestigen. De functie is perfect voor weergave op een toonbank of bureau en kan worden geprogrammeerd om specifieke widgets weer te geven, zoals een timer of schema.

Andere nieuwe functies binnen de iOS 17 update zijn onder meer eenvoudiger delen via AirDrop, een nieuwe dagboekapp en meer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram