Piaget heeft Midnight Blue Altiplano Ultimate Concept in petto voor Watches & Wonders Shanghai

Piaget Midnight Blue Altiplano Ultimate Concept

Piaget heeft Midnight Blue Altiplano Ultimate Concept in petto voor Watches & Wonders Shanghai

De Piaget Midnight Blue Altiplano Ultimate Concept meet slechts 2mm in dikte en wordt officieel onthuld tijdens Watches & Wonders Shanghai.

Piaget Midnight Blue Altiplano Ultimate Concept

Van 13 tot 17 september organiseert Watches & Wonders de Shanghai-editie met 14 deelnemende horlogehuizen die klaar staan om hun nieuwste tijdvertellende novelties te presenteren. Voor deze gelegenheid heeft Piaget nu een gloednieuw en ultrafijn Altiplano Ultimate Concept-horloge onthuld in Midnight Blue.

Het nieuwe ultrafijne uurwerk doet zijn voorgangers eer aan en is slechts 2 mm dik, terwijl de kast een kastgrootte van 41 mm heeft. Synoniem aan de voormalige Altiplano Ultimate Concept-releases, is de Midnight Blue-editie ook voorzien van een kobaltlegering met een even betoverend wijzerplaatontwerp.

In wezen doet de nieuwe Piaget Midnight Blue Altiplano Ultimate Concept denken aan de donkerblauwe variant uit 2022, die sterrenbeelden als Super-LumiNova-versieringen op de wijzerplaat heeft. De nieuwe referentie heeft een nog minimalistischere wijzerplaat en bevat alleen de gelijknamige tint, zilver, en een paar spikkels roze edelstenen. Als perfecte finishing touch wordt de tijdwaarnemer vergezeld van een alligatorriem in bijpassende kleur.

Meer informatie over de Piaget Altiplano Ultimate Concept in Midnight Blue is te vinden op de officiële website.

Piaget Altiplano Ultimate Concept Midnight Blue

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram