‘Grand Theft Auto VI’ releaseperiode onthuld door Take-Two Interactive CEO

Grand Theft Auto VI releasedatum nieuws

‘Grand Theft Auto VI’ releaseperiode onthuld door Take-Two Interactive CEO

De Grand Theft Auto VI releasedatum komt dichterbij, zo onthult de Take-Two Interactive CEO. We weten in welke periode de titel op komst is.

Grand Theft Auto VI releasedatum nieuws

Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, heeft groot nieuws gedeeld over de Grand Theft Auto VI releasedatum.

De directeur werd tijdens een recent CNBC-interview specifiek gevraagd naar de releasedatum van GTA VI, waarop Zelnick antwoordde: “We laten de aankondiging van aankomende titels over aan onze labels, en we hebben gezegd dat we een zeer robuuste pijplijn van titels hebben met geweldige vooruitzichten voor het boekjaar 2025, waarin we onze overtuiging hebben herhaald dat we ongeveer $8 miljard aan netto omzet zullen genereren.”

Dit antwoord geeft de duidelijke hint van een releaseperiode tussen 1 april 2024 en 31 maart 2025, waarbij ComicBook toevoegt dat GTA VI een van de weinige Rockstar-titels is die maar liefst $ 8 miljard aan nettoboekingen zou kunnen genereren. Bovendien heeft de videogamestudio een voorliefde voor het uitbrengen van hun beste gametitels in de herfst, met bijvoorbeeld GTA V en Red Dead Redemption 2.

Blijf ons volgen voor meer nieuws over de GTA VI releasedatum en info.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram