Eerste blik op Bottega Veneta’s Orbit sneaker

Bottega Veneta Orbit sneaker

Eerste blik op Bottega Veneta’s Orbit sneaker

We hebben een eerste blik op de Bottega Veneta Orbit sneaker. Een runner in Y2K-stijl die in drie verschillende kleurstellingen wordt uitgebracht.

Bottega Veneta Orbit sneaker

De eerste beelden van de aankomende Oribit-sneaker door Bottega Veneta zijn opgedoken, waarbij het model sportieve Y2K-elementen omarmt en is weergegeven in een reeks kleurstellingen, waaronder het kenmerkende parkietgroen van het huis.

Andere kleurstellingen zijn een effen zwart paar en een tonaal wit paar met een rubberen zool. Ontwerpelementen die bij elk van de schoenen terug te vinden zijn, zijn onder meer een basislaag van technisch gaas, een aantal gelaagde synthetische of geverfde leren panelen, metalen accenten op de hielen en een losjes geweven gaas dat waarschijnlijk voortkomt uit de Intrecciato-ontwerpsignatuur van het merk.

De eerste hints van de nieuwe schoen verschenen weken geleden op sociale media via een post van Hailey Bieber, maar op dat moment had menigeen kunnen denken dat het om een paar ASICS ging vanwege de vergelijkbare hardloopelementen in de schoen.

Op basis van het onderstaande bericht, met de eerste beelden van de aankomende luxe runner nu werkelijkheid, wordt verwacht dat de Bottega Veneta Orbit sneaker op 31 augustus zal worden uitgebracht, waarschijnlijk als pre-lancering in China, gevolgd door een wereldwijde release medio september.

Houd voor meer updates de officiële site van Bottega Veneta in de gaten. De verwachte vraagprijs van de Orbit ligt tegen de € 1.000,-.

Bottega Veneta Orbit sneaker

Bottega Veneta Orbit sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram