TRAILER: ‘The Boys’ spin-off ‘Gen V’ heeft eerste beelden

Gen V trailer the boys prime video

TRAILER: ‘The Boys’ spin-off ‘Gen V’ heeft eerste beelden

Prime heeft de eerste Gen V trailer onthuld. De spin-off serie van The Boys verschijnt 29 september bij de streamingdienst.

Prime Video heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven voor de langverwachte Amazon Original serie Gen V. Vanaf vrijdag 29 september zijn de eerste drie afleveringen beschikbaar, gevolgd door wekelijkse afleveringen tot aan de epische seizoensfinale op vrijdag 3 november.

De officiële teaser van Gen V geeft het publiek een kijkje in het leven op Godolkin University, Amerika’s enige universiteit voor superhelden, uiteraard onder leiding van Vought International. In de serie volgen we de eerste generatie superhelden die bewust zijn van het feit dat ze superkrachten hebben verworven dankzij het middel “Compound V”, dat bij hen is geïnjecteerd. De jonge superhelden gaan op de universiteit de strijd aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Al snel beseffen ze dat ambitie vraagt om opofferingen en dat er een dunne lijn zit tussen goed en kwaad. Als de duistere geheimen van de universiteit boven water komen, moeten de studenten bepalen wat voor soort helden ze willen zijn.

De cast van Gen V bestaat uit Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh en Asa German, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi. Daarnaast zijn er gastrollen weggelegd voor Clancy Brown, Jason Ritter, Jessie T. Usher, Colby Minifie en P.J. Byrne, die hun rollen uit The Boys opnieuw vervullen.

De serie van Amazon Studios en Sony Pictures Television is vanaf 29 september exclusief te zien op Prime Video. De Gen V trailer bekijk je bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram