TRAILER: ‘The Nun 2’ toont de terugkeer van angstaanjagende gezichten

In The Nun 2 trailer

TRAILER: ‘The Nun 2’ toont de terugkeer van angstaanjagende gezichten

In The Nun 2 trailer zien we de terugkeer van angstaanjagende en bekende gezichten. Ga jij de nieuwe horrorfilm kijken in de bioscoop?

Zuster Irene is terug om wraak te nemen op de demon Nun Valak, zo zien we in de onlangs uitgebrachte trailer voor The Nun 2, het nieuwste deel in The Conjuring-franchise. Vier jaar nadat The Nun de kassa’s domineerde (met een brutowinst van meer dan $ 350 miljoen), zal het vervolg een groot aantal favoriete personages terugbrengen, naast tal van nieuwe, om het onheilige verhaal in 1966 in Frankrijk voort te zetten.

Storm Reid, bekend van Euphoria en Suicide Squad, speelt een nieuwe hoofdrol in de film, terwijl Bonnie Aarons terugkeert als Valak en Taissa Farmiga haar rol als zuster Irene herneemt. Bovendien zal Katelyn Rose Downey zich bij de cast voegen als Sophie, en Anna Popplewell zal Marcella spelen.

In de trailer uit Sophie haar bezorgdheid over de aanwezigheid van een ongewenste entiteit tegenover zuster Irene bij haar aankomst op haar school. “Ik heb een non gezien”, zegt Sophie. Slechts een paar seconden later volgt de eerste schrik door het gezicht van de demonische non. De trailer van twee minuten komt tot stilstand met een laatste shot van Valak, waarin de non zuster Irene grijpt.

James Wan van Atomic Monster en Peter Safran van The Safran Company (die tot nu toe alle acht Conjuring-films hebben geproduceerd) stonden aan de spits van de filmproductie samen met filmmaker Michael Chaves, die The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It regisseerde.

The Nun 2 zal medio september 2023 in de bioscoop verschijnen. Bekijk de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram