Dior’s Spa Cruise vertrekt volgende maand op de rivier de Seine

Dior Spa Cruise

Dior’s Spa Cruise vertrekt volgende maand op de rivier de Seine

De Dior Spa Cruise vertrekt volgende maand op de rivier de Seine en biedt verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, en wellnessactiviteiten.

Dior Spa Cruise

De Dior Spa Cruise vaart opnieuw over de rivier de Seine en biedt een hele reeks luxueuze holistische behandelingsprogramma’s voor “mentaal, emotioneel en fysiek welzijn”.

Vanaf 3 juli, in lijn met het begin van de coutureweek in Parijs, zal het Dior-merkjacht, getiteld “Stunning Excellence”, tot en met 14 juli aangemeerd liggen in Port Henri IV. Aan boord biedt het Franse modehuis twee verschillende cruise-opties – de behandelingscruise en de wellnesscruise – die beide twee uur duren.

De eerste optie omvat een gezichts- of lichaamsbehandeling van een uur en een uur rust en ontspanning op het dek van de boot. De spa biedt vier lichaamsmassages en drie gezichtsbehandelingen, met thema’s als ontspanning, detox, verjonging, balans en kracht. De wellnesscruise omvat ondertussen een activiteit van een uur, waaronder pilates, ademhaling of houdingsoefeningen, gevolgd door een uur rust. Beide cruises kunnen worden gecombineerd voor een ervaring van vier uur.

Het jacht beschikt over vier individuele behandelcabines, een dubbele cabine, een fitnessruimte, een sapbar en het eerder genoemde ontspanningsdek met een zwembad. Het bovendek, dat 393 vierkante meter meet, biedt uitzicht op de opmerkelijke monumenten van Parijs, waaronder het Musée d’Orsay en het Grand Palais.

Reserveren is nu mogelijk in de Dior-webwinkel. Bekijk de Dior Spa Cruise in de beelden hieronder.

Dior Spa Cruise

Dior Spa Cruise

Dior Spa Cruise

Dior Spa Cruise

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram