Off-White x Nike Air Force 1 Low “Grey” waarschijnlijk nier voor iedereen

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Grey"

Off-White x Nike Air Force 1 Low “Grey” waarschijnlijk nier voor iedereen

Een Off-White x Nike Air Force 1 Low “Grey” lijkt onderweg onderweg te zijn. Let op, het zou een exclusieve sneaker voor Parijs kunnen betreffen.

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Grey"

Eerder deze maand onthulde Off-White een “Light Green Spark”-kleurstelling voor de Nike Air Force 1 Low. Nu, een paar weken later, melden berichten dat er in de komende maanden een ware Paris-exclusive “Grey” colorway van onderweg is. Wie de Off-White x Nike Air Force 1 Low “Grey” wil bemachtigen zal dus hoogstwaarschijnlijk naar Parijs moeten afreizen.

De aankomende paren zijn te vinden in grijze en witte tinten en hebben contrastgestikte zilverfolie Swooshes en cirkelvormige uitsparingen op de tonglipjes. Abloh’s kenmerkende ritssluitingen zijn in de veters gelust en “AIR”-prints zijn te vinden op de tussenzolen. Extra merktekst is op de mediale zijde geplakt, de tekst “SHOELACES” markeert de veters en er verschijnen diverse Off-White-motieven op de inlegzolen.

Een officiële Off-White x Nike Air Force 1 Low “Grey” releasedatum is nog niet bekend. Check bovenaan de mockup door sneakerbardetroit.com en blijf via MANNENSTYLE op de hoogte voor meer informatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram