Harley Davidson onthult geheel nieuwe 121 pk sterke Sportster S

Harley Davidson Sportster S

Harley Davidson onthult geheel nieuwe 121 pk sterke Sportster S

Harley Davidson onthult geheel nieuwe 121 pk sterke Sportster S. Beschikbaar in drie kleuren, is de Harley Davidson Sportster S dit najaar verkrijgbaar.

Harley Davidson heeft zijn nieuwste uitbreiding binnen zijn sportassortiment van motoren onthuld: de Sportster S. Deze nieuwe motor is gebouwd op het Revolution Max-platform en tilt de prestaties van de Sportster-lijn naar nieuwe hoogten, waarbij hulde wordt gebracht aan de legendarische motorfiets.

Beginnend met het vermogen, heeft deze Sportster S 121 pk en veel koppel bij lage toerentallen dankzij de 1250T V-Twin-motor. De vermogen-gewichtsverhouding is ook geoptimaliseerd, aangezien de motor zelf slechts 228 kg weegt met een volle tank – 11,8 liter. Dankzij een strak, lichtgewicht chassis en eersteklas ophanging beschikt de bestuurder over een responsieve, intuïtieve handling. Buitengewone power en prestaties, en een nieuwe standaard voor het langst lopende Harley-Davidson-model. Bijvoorbeeld de dikke upside-down voorvork en de brede banden geven de motor daadwerkelijk de uitstraling van een high-performance sportmachine.

De Sportster S beschikt tevens over een aantal moderne innovaties om je te helpen tijdens de rit. Denk aan technologie zoals USB-C-poorten, verwarmde handgrepen, cruise control, voorgeprogrammeerde rijmodi (Sport, Road en Rain), een rond 4,0-inch TFT-scherm, LED-verlichting en verstelbare rem- en koppelingshendels.

“De Sportster S is de volgende geheel nieuwe motorfiets gebouwd op het Revolution Max-platform en zet een nieuwe prestatienorm voor de Sportster-lijn”, zegt Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson. “Dit is een volgende generatie Sportster gedefinieerd door vermogen, prestaties, technologie en stijl. En deze maakt deel uit van ons streven om motorfietsen te introduceren die in lijn zijn met onze strategie om de begeerlijkheid te vergroten en de erfenis van Harley-Davidson voort te stuwen.”

De nieuwe Harley Davidson Sportster S is beschikbaar in Vivid Black, Stone Washed White Pearl of Midnight Crimson, en is dit najaar verkrijgbaar vanaf € 18.495,-.

Harley Davidson Sportster S

Harley Davidson Sportster S

Harley Davidson Sportster S

Harley Davidson Sportster S

Harley Davidson Sportster S

Harley Davidson Sportster S

Post a Comment

#Volg ons op Instagram