LELO F1s: de nieuwe generatie slaapkamerspeelgoed voor hem (18+)

lelo f1s sextoys voor mannen

LELO F1s: de nieuwe generatie slaapkamerspeelgoed voor hem (18+)

De LELO F1s betekent een nieuwe generatie sextoys voor mannen. De allereerste SenSonic sextech-console voor hem is nu te koop.

lelo f1s sextoys voor mannen

’s Werelds eerste SenSonic sextech-console voor mannen is een feit. Nog net op tijd voor de kerstdagen, dicht LELO met de nieuwe F1s het gat tussen technologie en plezier. Zie jij dit slaapkamerspeelgoed wel zitten? Zet het dan nog snel op je verlanglijstje, zodat je partner nog op tijd is voor kerstmis, of haal ‘m zelf.

De F1s Developer’s Kit RED en het F1s-prototype zijn LELO’s langverwachte en geavanceerde versies van de zogeheten masturbatiekoker. Met de twee krachtige motoren, Cruise Controle en de SenSonic-technologie ben je verzekerd van de beste stimulatie.

Naast de diepe sonische sensaties beschikt de F1s-serie over de gratis SDK van tien aanpasbare interne sensoren en een app die je kunt gebruiken om je seksuele voorkeuren en prestaties bij te houden. Maak een compleet nieuwe seksuele ervaring mee, stel in wat je lekker vindt en voel de diepe vibratie in je lichaam. Ben jij klaar om de meest overweldigende orgasmes van je leven te ervaren?

Sonische golven nu ook in LELO F1s verwerkt

Een jaar geleden lanceerde LELO de SONA  en SONA Cruise, twee clitorisstimulatoren die twee nieuwe en exclusieve technologieën demonstreerden: Cruise Control en SenSonic-sensaties. SONA produceert sonische golven in plaats van normale trillingen en geeft daarmee een nieuw soort plezier. Leuke cadeautip trouwens voor je vrouw of vriendin.

De F1s heeft hetzelfde hightech concept dat de LELO SONA tot ’s werelds bestverkochte seksspeeltje aller tijden heeft gemaakt. Het unieke aan LELO’s F1s is dat hij twee motoren heeft en deze naadloos op elkaar aansluit. De vibraties worden verzorgd door de SenSonic-technologie.

Naast de standaardvibraties straalt een van de twee motoren ook krachtige sonische golven uit, welke nog dieper doordringen in jouw man tool. Mede hierdoor ervaar je je orgasmes nog intenser! De Cruise Control-functie sluit perfect aan op de vibraties en zorgt ervoor dat het vermogen van de toy continu wordt bewaakt. Ook past de F1s masturbatiekoker zich tijdens het gebruik aan aan jouw gedrag.

lelo f1s sextoys voor mannen

Slimme sextech, ook op lange afstand 

De F1s is niet alleen de meest hightech, hoogwaardige mannelijke masturbator ter wereld, het is ook de meest interactieve. Verbind de F1s met je smartphone via bluetooth, breng glijmiddel aan en geniet van een nieuwe ervaring van plezier. In de app krijg je een compleet inzicht in het speeltje én jouw gedrag. Het aantal stoten wordt bijvoorbeeld gemeten in de app, maar ook de temperatuur van de sextoy. Langeafstandrelatie? Geen probleem, want beide F1s kun je gemakkelijk via de app op afstand bedienen.

De LELO-app biedt eveneens extra opties en zorgt ervoor dat de ervaring nog beter wordt. Daarnaast zijn de twee motoren gemakkelijk te bedienen met de plus- en minknoppen op je scherm. Het verbinden met de app is eveneens gemakkelijk, want je houdt gewoon de aan-uitknop even ingedrukt.

Het beste van alles is dat het geen stotende masturbator is; het is dus niet nodig om hem op en neer te bewegen en hij is dus volledig handsfree. Wat vooral opwindend is: de F1s Developer’s Kit RED is doorzichtig; hierdoor kun je precies zien wat er in de koker gebeurt. Ook levert LELO handschoenen mee, waarmee je de masturbator vast kunt houden, maar ook je penis mee kunt stimuleren.

Een toy 100% uniek voor jou

Dat is niet het enige. LELO biedt ook een gratis Software Developer’s Kit. Door deze Developer’s Kit kunnen ontwikkelaars de tien sensormetingen van het apparaat beheren en de toy continu blijven updaten. Hierdoor kun je je eigen seksspeeltje zelf programmeren en hem 100% uniek maken voor jou! Je hoeft dit niet zelf te doen, maar wel gaaf dat je het kunt, toch?

LELO F1s kopen

De nieuwe LELO F1s is nu verkrijgbaar via de officiële webshop. De F1s Developer’s Kit Red kost normaal € 189,- en de F1s Prototype € 169,-. Als je echter snel bent, dan kun je nog gebruik maken van de op dit moment geldende kortingen.

lelo f1s sextoys voor mannen

lelo f1s sextoys voor mannen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram