SOL MOTORS introduceert elektrische stadsmotor die slechts 55 kilogram weegt

SOL Pocket Rocket

SOL MOTORS introduceert elektrische stadsmotor die slechts 55 kilogram weegt

De SOL MOTORS Pocket Rocket is de ultieme elektrische stadsmotor. Zou jij deze elektrische motor van slechts 55 kilogram rijden in de stad?

SOL Pocket Rocket

Het in Stuttgart gevestigde motorbedrijf SOL MOTORS wil de manier waarop we pendelen in stedelijke omgevingen veranderen. Officieel onthuld op de INTERMOT International Motorcycle Fair, beschikt de SOL MOTORS Pocket Rocket over een lichtgewicht aluminium buizenframe dat alle onderdelen van de motor verbindt met een minimaal ontwerp.

Met een zithoogte van iets meer dan 82 cm, bestaat de motor uit een hoofdbuis die de verwijderbare batterij van de fiets huisvest, terwijl deze ook de computer van de fiets, koplamp, achterremlicht en richtingaanwijzers bevat.

Het meest indrukwekkende aan de SOL Pocket Rocket, is dat hij in staat is om met een enkele lading tot 80 kilometer te reizen, snelheden tot 80 km/u kan bereiken (dankzij de 8,5pk elektrische motor), verbinding maakt met Android of IOS, ongeveer 55 kilo weegt, en zoals de meeste elektrische vervoersmiddelen, beschikt over regeneratief remmen.

Hoewel het waarschijnlijk nog enkele jaren zal duren voordat we de Pocket Rocket in stedelijke gebieden zullen zien, is het absoluut interessant om de progressie van deze elektrische voertuigtechnologie in de gaten te houden.

Prijskaartjes van de SOL Pocket Rocket zullen variëren van €5.200 tot €6.500.

SOL MOTORS Pocket Rocket

SOL Pocket Rocket

Post a Comment

#Volg ons op Instagram