Levi’s Jeans voor Heren Gids – Welke spijkerbroek moet ik kopen?

welke levi's moet ik kopen - Levi’s Jeans voor Heren Gids

Levi’s Jeans voor Heren Gids – Welke spijkerbroek moet ik kopen?

Deze Levi’s Jeans voor Heren Gids vertelt je welke Levi’s je moet kopen. Welk model? Welke maat? Lees het in onze Levi’s Herenjeans Gids!

welke levi's moet ik kopen - Levi’s Jeans voor Heren Gids

“Welke Levi’s moet ik kopen?” is een veel gestelde vraag. Het legendarische jeansmerk is voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe stijlen en sneden om aan de hedendaagse smaak te voldoen. Veel voor ons om bij te houden! Bovendien ziet de stijl die je drie jaar geleden perfect zou passen er nu misschien niet zo goed uit, omdat stijlen (en lichamen) natuurlijk veranderen. Vandaar een handige en uitgebreide Levi’s Jeans voor Heren Gids.

Neem van ons aan: We weten hoe moeilijk het is om de juiste spijkerbroek te vinden. Momenteel is er bovendien SALE bij de Levi’s webstore, dus het perfecte moment om een paar jeans te kopen.

Levi's Jeans voor Heren Gids

Klik afbeelding voor alle Levi’s jeans!

Mannen, zorg ervoor dat je deze Levi’s Jeans voor Heren Gids goed leest, voordat je je volgende paar Levi’s koopt. Hieronder vind je namelijk de perfecte snit voor jouw lichaamstype, houding en stijl.

Levi’s zijn er in een breed scala aan maat-, stijl- en kleurenopties. Je kunt ze krijgen in verschillende soorten denim: van 100% katoen tot modellen met spandex. Ze zijn zelfs beschikbaar met gaten en slijtage in de stof, voor die fraaie gedragen look.

Levi’s Jeans voor Heren Gids – Style Overzicht

 

 beenopeningmateriaalcut/fittaillegulpomschrijving
50116″ to 17″100% kartoenstraight, regularhoog/midknoopjesathletic & timeless
50516 1/2″varieertstraight, regularhoog/midritsmodern & classic
51013 1/2″altijd wat elastischsuper skinny & slimlaagritsform-fitting; rock star
51114 1/2″altijd wat elastischskinnylaagritsslim; metrosexual
51416 1/2varieertslim & straightlaagritsslim & straight
52718 1/4″100% katoenboot cutlaagritsmodern cowboy

 

Klik afbeelding voor meer!

Levi’s Jeans voor Heren Gids: Spijkerbroeken op een rij

Om onze Levi’s Jeans voor Heren Gids zo gedetailleerd mogelijk te maken, hebben we een aantal iconische Levi’s spijkerbroeken op een rij gezet. Ontdek hier welke broek past bij welke stijl, attitude en lichaamsbouw.

Bekijk gelijk of deze modellen ook onderdeel uitmaken van de Levi’s webshop SALE!

 

501 Original Fit Jeans

501’s zijn legendarisch en kunnen door bijna alle lichaamstypes en maten worden gedragen, omdat ze niet te strak en niet te los zitten. Er zijn twee soorten 501’s: origineel (met een opening van 16″) en shrink-to-fit (17″ beenopening). Beide zijn gemaakt van 100% katoen, zitten net onder de taille en hebben een gulp met knopen, die tijdloos en blijvend is. 501’s zijn een must-have in de garderobe van elke man.

  • Lichaamstype: Ziet er het best uit bij mannen met atletische lichaamstypen.
  • Houding: No-nonsense met een robuuste uitstraling. Als je een man bent die van bling houdt, dan is deze stijl minder voor jou.
  • Jouw stijl: Deze snit is al decennialang in de mode en zal dat waarschijnlijk altijd blijven.
  • Eerste indruk: Op het eerste gezicht zie je eruit als een normale man met een tijdloos gevoel voor stijl.
  • Eigenaardigheden: Bedenk goed welke stijl je kiest (origineel of shrink-to-fit). De nieuwe 501 CT is net zoals de originele 501, maar met gemoderniseerde broekspijpen. De belangrijkste verandering die mannen graag bij hun oude 501’s zien, is dat de benen taps (tapered) toelopen. Daarom heeft Levi’s dit voor ons gedaan.

Levi's 501 Original Fit Jeans

505 Regular Fit Jeans

Net onder de taille zittend, met een 16 1/2″ beenopening, is de 505 een andere no-nonsense spijkerbroek die de kans verkleint dat je jouw stijlquotiënt doet kelderen. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een straight-fit jeans met een klassieke stijl, een ritssluiting en een slankere broekspijp die de snit moderniseert zonder hem smal te maken. Deze stijl wordt soms gemaakt met een beetje elastaan, ​​vermengd met het katoen, dus de denim heeft een beetje stretch.

   • Lichaamstype: Geschikt voor mannen met alle lichaamstypen.
   • Houding: De 505 is de beste vriend van de man die niet te veel tijd wil besteden aan het beslissen van wat hij moet dragen.
   • Jouw stijl: Klassiek en degelijk, kan deze snit bij bijna alle soorten gelegenheden en in alle seizoenen worden gedragen.
   • Eerste indruk: Met een zeer stijl, wil je deze jeans afronden met een mooi shirt of overhemd. Anders is de eerste indruk misschien iets té down-to-earth.
   • Eigenaardigheden: Geen.

Levi's 505 Regular Fit Jeans

 

510 Super Skinny Jeans

Met een zeer skinny en een extreem slanke snit, en een opening van 13 1/2″ onderaan de pijpen, worden 510’s alleen gedragen door mannen die een zeer strakke pasvorm willen. Het is de strakste broek in onze Levi’s Jeans voor Heren Gids. Ze zijn gemaakt met een beetje elastische spandex in het weefsel, ze nog nauwer sluiten. Onder de taille zittend en smal door de gehele broek, zijn 510’s de inderdaad skinny!

   • Lichaamstype: voor mannen met een kleiner postuur.
   • Houding: Perfect voor jongens met een opstandige houding.
   • Jouw stijl: Past bij een jeugdige, trendy man met een gewaagd gevoel voor stijl.
   • Eerste indruk: Met de 510 kun je die jonge, hippe “I do not care”-look realiseren.
   • Eigenaardigheden: Hoewel de 510 zal uitrekken, zijn ze extreem skinny en smal: één van Levi’s slankste snits. Deze jeans passen niet bij jongens met grotere lichaamstypen, of dit nu gespierd of stevig is.

levi's 510 Super Skinny Jeans

 

511 Slim Fit Jeans

Zeer populair en één van Levi’s best verkopendeslim-fit jeans. De 511 lijkt de keuze van de man van de 21e eeuw te zijn. Ze hebben een 14 1/2″ beenopening en zijn een wat losser aan de bovenkant, slank bij de dij en skinny richting de enkel. Een beetje elastaan ​​in het weefsel geeft ze hun stretch.

   • Lichaamstype: De 511 ziet er het best uit op een slank lichaam, maar zal zeker ook zijn werk doen bij de meer atletische lichaamstypen.
   • Houding: Een persoon met een up-to-date stijl.
   • Jouw stijl: Past bij een man die echt modebewust is.
   • Eerste indruk: Indien goed verzorgd, geeft een man die 511’s draagt ​​een metroseksueel en moderne indruk.
   • Eigenaardigheden: Geen.

levi's 511 Slim Fit Jeans

 

514 Slim Straight Leg Jeans

Slank en recht is het motto van de 514. Ze zijn wat slanker, maar zeker niet skinny. De tailleband valt op de heupen in plaats van op de taille, de beenopening meet 16 1/2″, ze hebben rechte pijpen en een slanke pasvorm. Deze eigenschappen maken deze jeans tot een must voor mannen die graag wat afwijken van de comfort-over-style a.k.a. old-school denim, maar liever wegblijven bij skinny jeans. Sommige 514’s zijn 100% katoen, sommige hebben een wat elastisch materiaal in het weefsel.

   • Lichaamstype: De 514 ziet er het best uit op atletische of slankere lichamen. Ben je wat steviger, dan is dit een interessant alternatief voor de skinny jeans, die te strak kunnen zitten.
   • Houding: Geschikt voor de cool man met een attitude.
   • Jouw stijl: Zeker niet baggy, maar ook niet skinny. De 514 is precies goed.
   • Eerste indruk: Een man die geeft om zijn stijl en uiterlijk, maar nooit blind gaat voor modetrends.
   • Eigenaardigheden: 514’s zitten het laagst van bijna alle Levi’s.

levi's 514 Slim Straight Leg Jeans

 

527 Low Rise Boot Cut

Met de beruchte bootcut-stijl, zit de 527 net onder je middel en behoudt hij een normale pasvorm tot je dijen, waarna ze de bootcut vormen. De 527’s zijn comfortabel en ontspannen. Ontworpen voor de moderne cowboy, laat de bredere bootcut ruimte over voor cowboylaarzen. De beenopening is 18 1/4″ en de meeste zijn gemaakt van 100% katoen.

   • Lichaamstype: Hoewel ze voor bijna alle lichaamstypes geschikt zijn, moeten mannen met een groter postuur de stijl van de bootcut vermijden. Tenzij je natuurlijk een echte cowboy bent.
   • Houding: Voor mensen met een relaxte en ontspannen attitude.
   • Jouw stijl: De bootcut mode is langzaam aan het vervagen. De 527 is dan ook niet te breed aan de onderkant, dus je hebt een retro, maar toch modieuze uitstraling.
   • Eerste indruk: Koppel de 527’s aan de juiste accessoires en je krijgt een beetje een rockster uit de jaren 70 vibe.
   • Eigenaardigheden: Bootcut.

levi's 527 Low Rise Boot Cut Jeans voor Heren Gids

Al deze spijkerbroeken vind je nu via de officiële website van Levi’s. Check gelijk de fraaie SALE in Levi’s webstore en tik een fraai paar jeans op de kop met korting!

Hopelijk heeft onze Levi’s Jeans voor Heren Gids jou op het spoor gebracht van de beste Levi’s spijkerbroeken, geschikt voor jou. Welke stijlen vind je het tofst? Welke snit past jou het best?

Welke gids zou je willen zien na deze Levi’s Jeans voor Heren Gids? Laat het ons weten!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram