Nicki Minaj op cover ‘PAPER’ Magazine’s “Break the Internet” editie

Nicki Minaj op cover ‘PAPER’ Magazine’s “Break the Internet” editie

Nicki Minaj siert de cover van ‘PAPER’ Magazine’s “Break the Internet” editie. Kijk je mee met de spannende “Minaj à trois”?

Dinsdagavond tweette Nicki Minaj een 40-seconden durende NSFW-clip. De video, waarin de queen of rap pronkt en haar lichaam streelt, is blijkbaar een voorproefje voor haar cover story van de komende “Break the Internet”-editie van PAPER Magazine.

De cover toont de “Minaj à trois” – drie versies van Nicki sexy in een enkel beeld. “Break the Internet draait helemaal om het grote idee, het woord, de afbeelding”, vertelt het verhaal. “Op een dag kwam het bij me op dat ‘Minaj à trois’ nooit was gedaan. HOE DAN? We hebben verschillende versies van Nicki gezien, van high fashion tot verleidelijk, tot in-your-face en opvallend. Maar we hadden dit nog nooit tegelijk samen gezien” – nu hebben we de kans, dankzij de cover-shoot met de rapster en Ellen von Unwerth.

Het volledige verhaal komt vandaag (woensdag 15/11) uit en het magazine zal op 27 november in kiosken in Amerika verschijnen. Check PAPER voor meer info!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram