Trailer: ‘The Void’ lijkt één van de meest bizarre horrorfilms van 2017 te worden

The Void trailer filmnieuws bioscoop

Trailer: ‘The Void’ lijkt één van de meest bizarre horrorfilms van 2017 te worden

Ga niet alleen naar de bioscoop voor deze film, want de The Void trailer toont ons één van de meest bizarre horrorfilms van 2017!

In The Void hebben we een horrorfilm voor de echte liefhebber. Met veel hysterie en suspense verwachten we veel van deze bioscoopfilm die binnenkort uitkomt.

The Void is een door John Carpenter geregisseerde horrorfilm die zich concentreert op de sheriff van een kleine stad. Door werkomstandigheden komt hij opgesloten te zitten in een ziekenhuis, maar in deze ‘hospital’ bevinden zich mensen die allen slachtoffer zijn van een door dood-geobsedeerde gek.

Met een groep angstaanjagende wezens die hen buiten het ziekenhuis opwacht, begint iedereen binnen natuurlijk in paniek te raken. Ondertussen probeert men te ontsnappen aan de onverklaarbare woede die buiten de deuren klaarstaat en is er een groot mysterie rondom hetgeen binnen de deuren van het ziekenhuis..

Bekijk nu een voorproefje van wat we kunnen verwachten van The Void via de officiële trailer bovenaan. De horror flick verschijn medio begin april in de VS, maar onze release datum is nog niet helemaal helder.

The Void trailer filmnieuws bioscoop

Post a Comment

#Volg ons op Instagram