Netflix’ docuserie over Dahmer krijgt een stevige opvolger met de Menendez Brothers

Monsters: The Lyle en Erik Menendez Story is opvolger Netflix Dahmer

Netflix’ docuserie over Dahmer krijgt een stevige opvolger met de Menendez Brothers

De Netflix-docuserie Dahmer – Monster van Ryan Murphy krijgt een stevige opvolger met Monsters: The Lyle en Erik Menendez Story.

Monsters: The Lyle en Erik Menendez Story is opvolger Netflix Dahmer

De broers Lyle en Erik Menendez zullen centraal staan in het tweede seizoen van Ryan Murphy’s Monster anthology Netflix-serie, een vervolg op The Jeffrey Dahmer Story uit 2022.

Volgens berichtgeving heeft Netflix nog eens twee seizoenen van de anthologiereeks besteld, met Monsters: The Lyle en Erik Menendez Story als een van de twee. Daarnaast merkte de streamer op dat het “exclusieve toegang” heeft tot de Menendez Brothers voor een documentaire van Campfire Studios.

De gebroeders Menendez werden schuldig bevonden aan de moord op hun ouders, José en Mary Louise “Kitty” Menéndez, in 1996 en zitten momenteel een levenslange gevangenisstraf uit zonder de mogelijkheid van voorwaardelijke vrijlating. Terwijl de aanklager suggereerde dat de broers hun ouders hadden vermoord voor de erfenis van miljoenen dollars, beweerden de broers dat ze José en Kitty hadden vermoord uit angst dat hun vader hen zou vermoorden nadat ze hadden gedreigd het seksuele, emotionele en fysieke misbruik van hun vader publiekelijk te onthullen.

Twee familieleden, Diane Vander Molen en Andy Cano, getuigden tijdens het proces dat zowel Lyle als Erik toegaf dat José hen gedurende verschillende delen van hun leven seksueel misbruikte. Vander Molen deelde de informatie met Kitty, die de beweringen van Lyle zogenaamd als leugens bestempelde, en er werd nooit meer over gesproken. In de recente Peacock-docuseries Menendez + Menudo: Boys Betrayed beweerde Roy Rosselló van de Puerto Ricaanse boyband Menudo echter ook dat hij als tiener seksueel was misbruikt door José.

Houd ons in de gaten voor de officiële trailer en releasedatum van Monsters: The Lyle en Erik Menendez Story.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram