TRAILER: De eerste ‘Dune: Part Two’ trailer is eindelijk hier te zien

Dune: Part Two trailer

TRAILER: De eerste ‘Dune: Part Two’ trailer is eindelijk hier te zien

De eerste Dune: Part Two trailer is eindelijk onthuld. De vervolgfilm verschijnt op 2 november in de Nederlandse bioscoop.

Na de release van de eerste filmstills bij Vanity Fair, hebben we nu naast een nieuwe poster en teaser ook de eerste trailer voor Denis Villeneuve’s Dune Part: Two. De vervolgfilm verschijnt op 2 november in de bioscoop.

Het officiële plot dat Warner Bros. en Legendary Pictures bekend hebben gemaakt is als volgt:

Deze vervolgfilm onderzoekt de mythische reis van Paul Atreides als hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij op een oorlogspad van wraak is tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Poster & teaser

Op de poster staan allereerst Paul (Timothée Chalamet) en Chani (Zendaya), zij aan zij met messen in de hand, met de Arrakis-zonsondergang op de achtergrond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUNE (@dunemovie)

De korte teaser laat zien hoe Paul een Fremen-thumper opzet, bedoeld om de gigantische zandwormen die het land bewonen te lokken. We zien hoe Paul op een van de wormen rijdt terwijl hij zijn doel najaagt om Arrakis terug te winnen en het universum te veranderen.

De clip toont vervolgens profielfoto’s van de cast, waaronder terugkerende acteurs zoals Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Javier Bardem en Dave Bautista, evenals een aantal nieuwe gezichten, waaronder Léa Seydoux, Austin Butler en Florence Pugh.

Bekijk de Dune Part: Two trailer bovenaan en check de film vanaf 2 november in de bioscoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUNE (@dunemovie)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram