TRAILER: Dom en Letty gaan donkere tijden tegemoet in nieuwe ‘Fast X’ previewclip

Nieuwe Fast X trailer

TRAILER: Dom en Letty gaan donkere tijden tegemoet in nieuwe ‘Fast X’ previewclip

Dom en Letty gaan donkere tijden tegemoet in de nieuwe Fast X trailer. Het laatste hoofdstuk van de filmserie kom op 17 mei in de bioscoop uit.

In FAST X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van één van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld. Het is de tiende film in de onverwoestbare Fast & Furious-reeks, die inmiddels al in zijn derde decennium zit. De nieuwste trailer loopt vooruit op de bioscooppremière van deze maand.

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In FAST X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die ooit hun pad heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Ze wisten toen niet dat Reyes’ zoon Dante (Jason Momoa, Aquaman) daarvan getuige was en de afgelopen twaalf jaar een plan heeft uitgedacht om Dom de ultieme prijs te laten betalen.

Dante zal ervoor zorgen dat Doms familie over de hele wereld verspreid raakt, van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenootschappen worden gesmeed en oude vijanden maken opnieuw hun opwachting. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn achtjarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het uiteindelijke doel is van Dante’s wraak.

Bekijk de nieuwe FAST X trailer bovenaan. De film draait vanaf 17 mei in de bioscoop, in 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema & ScreenX.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram