TRAILER: Christopher Nolan’s ‘Oppenheimer’ heeft een nieuwe trailer

Oppenheimer-trailer Christopher Nolan

TRAILER: Christopher Nolan’s ‘Oppenheimer’ heeft een nieuwe trailer

Christopher Nolan heeft een nieuwe Oppenheimer-trailer uitgebracht. De film verschijnt medio juli in de Nederlandse bioscoop.

Vooruitlopend op de première van Christoper Nolan’s blockbuster-film Oppenheimer deze zomer, heeft Universal Pictures een nieuwe trailer uitgebracht. De film is gebaseerd op het Pulitzer-winnende boek American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer door Kai Bird en wijlen Martin J. Sherwin.

Geregisseerd door Nolan, die ook het script schreef, is Oppenheimer een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die, om de wereld te redden, het risico moet nemen dat de wereld wordt verwoest.

De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw, bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission.

Daarnaast zien we de voor een Oscar-genomineerde Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence. Ook Oscar-winnaar Rami Malek maakt zijn opwachting in de film, waarin regisseur Nolan opnieuw samenwerkt met de achtmaal voor een Oscar-genomineerde acteur, schrijver en filmmaker Kenneth Branagh.

Bekijk de nieuwe Oppenheimer-trailer bovenaan en check de film vanaf 20 juli in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram