TRAILER: Ook docuserie over Jeffrey Dahmer verschijnt in oktober bij Netflix

Jeffrey Dahmer Netflix Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer tapes trailer docuserie

TRAILER: Ook docuserie over Jeffrey Dahmer verschijnt in oktober bij Netflix

Jeffrey Dahmer geeft details over zijn gruwelijke daden in Netflix’s Conversations with a Killer. De docuserie over Jeffrey Dahmer komt in oktober uit.

Het is je vast opgevallen dat veel mensen het momenteel hebben over de bloedstollende Netflix-serie Dahmer, met Evan Peters in de hoofdrol. Krankzinnigheid en gruwelijkheden sieren deze productie, maar kennelijk heeft de streamingdienst nog niet genoeg van de psychopaat in kwestie. Netflix heeft namelijk de trailer vrijgegeven van Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, een docuserie met Dahmer zelf aan het woord.

In het nieuwe seizoen van Joe Berlinger’s langlopende documentaireserie Conversations with a Killer horen we de Milwaukee Kannibaal zelf over de gruwelijke moorden die hij pleegde, terwijl zijn advocate spreekt over haar relatie met Dahmer terwijl ze de waarheid over de moorden ontdekte:

“Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, ontdekten ze het griezelige persoonlijke museum van een seriemoordenaar: een vriezer vol met menselijke hoofden, schedels, botten en andere overblijfselen in verschillende staten van ontbinding. Dahmer bekende snel zestien moorden in Wisconsin in de afgelopen vier jaar, plus nog één in Ohio in 1978, evenals onvoorstelbare daden van necrofilie en kannibalisme. De ontdekking schokte de natie en verbaasde de lokale gemeenschap, die woedend was dat zo’n verdorven moordenaar zo lang in hun stad had mogen opereren. Waarom was Dahmer, die in 1988 was veroordeeld voor aanranding van een minderjarige, in staat om verdenking en opsporing door de politie te vermijden toen hij de homoscene van Milwaukee stalkte voor slachtoffers, van wie velen gekleurde mensen waren?

De derde aflevering in een serie van regisseur Joe Berlinger (CWAK: The Ted Bundy Tapes, CWAK: The John Wayne Gacy Tapes), bevat deze driedelige documentaire nooit eerder gehoorde audio-interviews tussen Dahmer en zijn verdedigingsteam, waarin hij zich verdiept in zijn verwrongen psyche, terwijl ze open vragen over de verantwoordelijkheid van de politie beantwoorden door een moderne lens. Met nieuwe interviews met onderzoeksjournalisten, openbare aanklagers, psychologen en vrienden en families van slachtoffers, werpt Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes nieuw licht op het snijvlak van ras, klasse, seksualiteit en politiewerk dat aanleiding gaf tot een van de meest beruchte moordenaars van de 20e eeuw.”

Bekijk de trailer van de nieuwe docuserie bovenaan. Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes gaat op 7 oktober in première op Netflix.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram