TRAILER: Eerste beelden van ‘The Hunger Games’ prequel-film zijn hier

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes trailer

TRAILER: Eerste beelden van ‘The Hunger Games’ prequel-film zijn hier

De eerste The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes trailer is hier. De prequel-film verschijnt medio november in de bioscoop.

De eerste trailer van The Ballad of Songbirds and Snakes, de prequel van The Hunger Games, is officieel uitgebracht door Lionsgate.

De aankomende film speelt zich 64 jaar voor de start van de bekende filmfranchise met Katniss Everdeen af en volgt Coriolanus Snow (Tom Blyth) en zijn mentor Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), die de spelen betreedt als ’tribute’ uit het verarmde District 12.

De jonge Coriolanus is de laatste hoop voor zijn falende afstamming, die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Hoewel Snow aanvankelijk terughoudend is om Lucy te begeleiden, erkent hij haar charme en unieke vermogen om hun lot te veranderen. Terwijl hij verwikkeld is in een race om te overleven, zullen we Snow zien vechten met zijn instincten voor zowel goed als kwaad – uiteindelijk onthullend of hij zal besluiten een ‘songbird’ of een ‘snake’ te worden.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Suzanne Collins uit 2020, is de film geregisseerd door Francis Lawrence met een scenario van Michael Lesslie en Michael Arndt. Andere castleden zijn Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman en Viola Davis.

De eerste The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes trailer bovenaan. De film gaat op 17 november in première in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram