TRAILER: Laatste previewbeelden ‘John Wick: Chapter 4’ onthullen nieuwe hond

John Wick Chapter 4 trailer

TRAILER: Laatste previewbeelden ‘John Wick: Chapter 4’ onthullen nieuwe hond

In de laatste John Wick: Chapter 4 trailer wordt de huurmoordenaar geconfronteerd met nieuwe vijanden en oude bekenden.

Lionsgate heeft een laatste trailer voor John Wick: Chapter 4 onthuld. In de aanloop naar de bioscooprelease voor het vervolg op John Wick: Chapter 3 – Parabellum uit 2019, moet John Wick in de aankomende film vechten om zijn vrijheid en vrede definitief te verkrijgen.

In John Wick: Chapter 4 keert Keanu Reeves terug als de titulaire huurmoordenaar in een strijd tegen figuren uit de criminele onderwereld. In zijn gevecht met nieuwe vijanden wordt Wick van New York naar Parijs, Japan en Berlijn gebracht om zich te herenigen met bondgenoten en erachter te komen dat sommige oude vrienden vijanden zijn geworden.

De laatste trailer toont een blik op terugkerende gezichten Lance Reddick, Ian McShane en Laurence Fishburne, evenals voor de franchise nieuwe acteurs, zoals Shamier Anderson, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Clancy Brown, Scott Adkins, Donnie Yen en Bill Skarsgård. Ook wordt onthuld dat John Wick een nieuwe hond onder zijn hoede krijgt.

Regisseur Chad Stahelski heeft gedeeld dat de film de langste speeltijd in de serie zal hebben, met 2 uur en 49 minuten, inclusief aftiteling. Hij plaagde tevens dat de mythologie achter het Continental Hotel zal worden onthuld.

Bekijk bovenaan de laatste John Wick: Chapter 4 trailer. De film zal vanaf 23 maart in de bioscoop te zien zijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram