TRAILER: Vin Diesel gaat strijd aan met Jason Momoa in eerste ‘Fast X’ beelden

Fast X trailer

TRAILER: Vin Diesel gaat strijd aan met Jason Momoa in eerste ‘Fast X’ beelden

Vin Diesel gaat de strijd aan met Jason Momoa in de eerste Fast X trailer. We blikken vooruit op het laatste hoofdstuk van de Fast & Furious-filmfranchise.

Na maanden van opbouw is de eerste trailer voor Fast X eindelijk gelanceerd afgelopen week. Fast X, de tiende film in de Fast & Furious-saga, is de eerste van een tweedelige finale, waarbij de tweede film in 2024 zal uitkomen.

“Tijdens vele missies en tegen alle verwachtingen in, zijn Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie elke vijand te slim, te koel en te snel af geweest”, schrijft The Fast Saga in de beschrijving. “Nu gaan ze de confrontatie aan met de meest dodelijke tegenstander die ze ooit hebben gezien: een angstaanjagende dreiging die oprijst uit de schaduwen van het verleden, gevoed door bloedwraak, en die vastbesloten is om deze familie kapot te maken en alles en iedereen te vernietigen waar Dom van houdt. Voor altijd.”

We flitsen terug naar 2011, Fast Five, waar de bemanning van Dom naar Rio De Janeiro ging om de Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes uit te schakelen en zijn imperium kreupel maakten. Reyes’ zoon Dante (Jason Momoa) heeft de afgelopen 12 jaar wraak zijn beraamd en voert nu zijn plannen uit met Dom’s 8-jarige zoon (Leo Abelo Perry) als zijn uiteindelijke doelwit. Terwijl het complot van Dante zich ontvouwt, verspreidt de familie van Dom zich over de hele wereld terwijl ze oude terreinen opnieuw bezoeken en naar nieuwe locaties worden geroepen, waaronder Los Angeles, Rome, Brazilië, Londen, Portugal en Antarctica.

“Je hebt zo’n mooi leven opgebouwd vol liefde en familie en toen je de kans kreeg, heb je dat van mij gestolen. Mijn toekomst, mijn familie, en nu ga ik de jouwe breken. Stuk voor stuk”, hoor je Dante zeggen in de trailer.

Nieuwe en uiteraard bekende gezichten vullen de cast, met namen als Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren, Jason Statham en Charlize Theron. Echter zien we ook Brie Larson als malafide vertegenwoordiger van de Agency Tess, Alan Richtson als nieuw hoofd van ditzelfde bureau, Daniela Melchior als een Braziliaanse straatracer uit het verleden van Dom, en tot slot Rita Moreno als de grootmoeder van Dom.

Fast X is geregisseerd door Louis Leterrier (The Incredible Hulk) en geschreven door Justin Lin, Zach Dean en Dan Mazaeu. Producenten zijn onder andere Diesel, Lin, Neal Moritz, Jeff Kirschenbaum en Samantha Vincent.

Bekijk de Fast X trailer bovenaan en check de film medio mei in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram