Vin Diesel keert voor de vierde keer terug als Riddick in ‘Riddick: Furya’

Riddick: Furya film riddick: 4

Vin Diesel keert voor de vierde keer terug als Riddick in ‘Riddick: Furya’

Vin Diesel keert voor de vierde keer terug als Riddick in Riddick: Furya. De acteur herenigt zich met regisseur David Twohy.

Riddick: Furya film riddick: 4

Nadat in 2019 werd bevestigd dat ze ermee bezig waren, wordt nu gemeld dat Vin Diesel en regisseur David Twohy zich zonder twijfel zullen herenigen voor de lancering van Riddick: 4. De vierde live-action film in het Riddick-universum zal de titel Riddick: Furya dragen.

Geliefd bij sciencefictionfans, begon de filmserie met Pitch Black in 2000, gevolgd door The Chronicles of Riddick (2004) en Riddick (2013). Nu, minstens tien jaar later, is het vierde deel definitief op komst.

Riddick: Furya toont hoe Richard B. Riddick terugkeert naar zijn thuiswereld Furya. Riddick herkent de plek waar hij vandaan komt nauwelijks, aangezien de plek door de Necromongers in puin is achtergelaten. Hij vindt echter wel andere Furyans die vechten voor hun bestaan tegen een nieuwe vijand.

Twohy zal het script regisseren dat hij schreef voor het nieuwste hoofdstuk met Diesel in de hoofdrol en de productie van de film zal plaatsvinden onder zijn One Race Films-vlag.

“Ons legioen fans eist het al jaren, en nu zijn we eindelijk klaar om hun oproep tot actie te honoreren met Riddick: Furya“, zei David Twhoy. “Mijn samenwerking met Vin en One Race omvat 20 vruchtbare jaren, waarin we samen drie films, twee videogames, een anime-productie en bewegende strips voor internet hebben gemaakt. Dit nieuwe evenement op groot scherm zal een terugkeer naar de thuiswereld van Riddick betekenen, waar we eindelijk de ontstaansgeschiedenis van Riddick kunnen ontdekken.”

Houd ons in de gaten voor meer informatie over de release van de nieuwe film Riddick: Furya.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram