TRAILER: In ‘Air’ zien we Ben Affleck en Matt Damon het oorsprongsverhaal van de samenwerking tussen Nike en Michael Jordan verkennen

Air - Ben Affleck - Matt Damon - Nike Michael Jordan trailer

TRAILER: In ‘Air’ zien we Ben Affleck en Matt Damon het oorsprongsverhaal van de samenwerking tussen Nike en Michael Jordan verkennen

In de film Air zien we Ben Affleck en Matt Damon het oorsprongsverhaal van de samenwerking tussen Nike en Michael Jordan verkennen. Check de trailer!

Vorig jaar werd aangekondigd dat Ben Affleck en Matt Damon samen de hoofdrol zouden spelen in Air, een nieuwe film die de gok schetst die Nike nam om Michael Jordan bij het merk te contracteren. De eerste officiële trailer is eindelijk onthuld.

In de aanstaande dramafilm is Affleck de regisseur en speelt hij de rol van Nike’s mede-oprichter Phil Knight. Damon is te zien als Sonny Vaccaro – de Swoosh-marketingmanager die Jordan uiteindelijk overhaalde om een deal met het merk te sluiten. Andere belangrijke castleden om op te merken zijn Viola Davis als Deloris Jordan, Matthew Maher als Peter Moore, Marlon Wayans als George Raveling, Chris Tucker als Howard White, Jason Bateman als Rob Strasser, Chris Messina als David Falk, Julius Tennon als James Jordan en Gustaf Skarsgård als Horst Dassler.

Scènes uit de door Affleck geregisseerde film die in de trailer hierboven te zien zijn, bevatten fragmenten van Knight’s twijfel over het contracteren van een rookie bij het merk, Vaccaro’s meedogenloosheid om zijn werkgever en MJ’s ouders ervan te overtuigen dat de deal de moeite waard zou zijn, de eerste Air Jordan 1 High “Chicago” colorway en meer.

De film Air gaat begin april 2023 in première in bioscopen wereldwijd, voorafgaand aan zijn debuut op Prime Video van Amazon.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram