‘John Wick: Chapter 4’ heeft langste speeltijd van alle films uit de franchise

John Wick: Chapter 4 langste speeltijd

‘John Wick: Chapter 4’ heeft langste speeltijd van alle films uit de franchise

De nieuwe John Wick: Chapter 4-film heeft de langste speeltijd van alle delen uit de John Wick-franchise. Ga jij de film in maart bekijken in de bioscoop?

John Wick: Chapter 4 langste speeltijd

Chad Stahelski, de regisseur van John Wick: Chapter 4, sprak onlangs met Collider om te onthullen dat de looptijd van de aankomende vierde film zonder twijfel de langste zal zijn in de populaire franchise. Niet eerder konden we in één zit zo lang van Keanu Reeves als hitman John Wick genieten.

Het vierde hoofdstuk noteert een kloktijd van 2 uur en 49 minuten, inclusief aftiteling. Dit nieuws bevestigt wat Stahelski eerder al beloofde, dat deze film de langste in de John Wick-wereld zou zijn.

In de vierde film gaat John Wick opnieuw dodelijke uitdagingen aan en strijdt hij “tegen de High Table wereldwijd, terwijl hij op zoek gaat naar de machtigste spelers in de onderwereld, van New York tot Parijs en van Osaka tot Berlijn.” Onlangs arriveerden er al beelden van de film.

Terug naar de langste speeltijd. Ter vergelijking, de eerste John Wick-film ging in première met 101 minuten, met de vervolgfilms John Wick: Chapter 2 en John Wick: Chapter 3 – Parabellum met respectievelijk 122 en 131 minuten. John Wick: Chapter 4 duurt 169 minuten.

De film betekent tevens de terugkeer van Ian McShane als Winston en Lance Reddick als Charon, naast nieuwkomer Bill Skarsgård, die de titulaire antagonist The Marquis zal spelen. Shamier Anderson speelt The Tracker en Clancy Brown vertolkt het personage The Harbinger. Donnie Yen voegt zich bij de cast als Caine en Hiroyuki Sandda als Shimazu.

John Wick: Chapter 4 gaat op 23 maart in première in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram