TRAILER: HBO’s ‘The Last of Us’ onthult spannende officiële trailer

nieuwe The Last of Us trailer

TRAILER: HBO’s ‘The Last of Us’ onthult spannende officiële trailer

HBO heeft de spannende officiële The Last of Us trailer onthuld. De serie gaat maandag 16 januari in première op HBO Max.

Na het uitbrengen van een teaser eerder in september, heeft de langverwachte tv-serie The Last of Us van HBO Max nu een volledige officiële trailer. De serie The Last of Us, gebaseerd op Naughty Dog’s klassieke actie-avontuur PlayStation-game, speelt zich af in het jaar 2033 en volgt het verhaal van een smokkelaar genaamd Joel (Pedro Pascal) en een jong meisje genaamd Ellie (Bella Ramsey) op hun reis naar het westen in een post-apocalyptische wereld.

De serie is mede ontwikkeld door Last of Us game director en Naughty Dog co-president Neil Druckmann en de maker van de met een Emmy bekroonde film Chernobyl, Craig Mazin. Andere castleden zijn Gabriel Luna als Joel’s broer Tommy, Nick Offerman als Bill, Merle Dandridge als Fireflies-leider Marlene en Anna Torv als Joel’s smokkelpartner Tess.

Er wordt gezegd dat de Last of Us-serie min of meer de gebeurtenissen van de eerste game dekt, hoewel bepaalde delen aanzienlijk zullen afwijken van het originele verhaal. Hieronder vind je een korte samenvatting van de komende show, waarvan seizoen 1 negen afleveringen zal tellen:

De serie speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Het negendelige eerste seizoen van de HBO Original-serie gaat op maandag 16 januari in première op HBO Max.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram